Witte keuken met zwart blad

Geschreven op 9 januari 2020 door Olaf Blom in Binnenkijker

Witte keuken met zwart blad

Deze witte keuken met zwart blad is ontworpen door keukenontwerper Olaf Blom en is genomineerd voor de Eurovision Kitchen Contest 2020!

Witte keuken greeploos

De witte keuken is greeploos en strak uitgevoerd. De geïntegreerde hoge kastenwand geeft de uitstraling van een stijlvol wandmeubel. Het zwarte keukenblad gecombineerd met de houten tafels ogen natuurlijk en de strakke minimalistische verlichting maken deze keuken af.

Wilt u ook een witte keuken met zwart blad?

Bent u geïnteresseerd in een tijdloze witte keuken met zwart blad? Kom dan langs in het SmartDesign center in Maassluis en één van onze keukenadviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw slimme en smaakvolle keuken.

Olaf Blom
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.