Warme ton-sur-ton keuken

Geschreven door Coen van Gilst in Binnenkijker
13 november 2023 | Aangepast op: 12 december 2023

Deze keuken is met recht een ware blikvanger te noemen. Een prachtig tijdloos design in ton-sur-ton kenmerkt de typische stijl van next125. Er is hier veel aandacht besteed aan de samenstelling van kleuren in de gehele ruimte. Het beige loopt door in het werkblad, de keukenmeubelen alsook in de achterwand, wat zorgt voor een minimalistische maar toch warme uitstraling van het geheel. Gecombineerd met de zwarte details en marmeren vloer is de keuken een lust voor het oog.

Meer next125 keukens bekijken?

Open ton-sur-ton keuken

De keuken bevat alles wat u nodig heeft en is een plek waar u wel de hele dag zou kunnen doorbrengen. Wat deze keuken namelijk zo bijzonder maakt, is dat deze geheel ton-sur-ton is uitgevoerd. Door gebruik te maken van hetzelfde palet aan kleuren, creëert u heel eenvoudig een ruimte die in evenwicht is. Zelfs over de plinten is nagedacht, welke zijn uitgevoerd in een saharabeige kleur. Hierdoor straalt de keuken een oase aan rust uit.

Niet alleen oogt deze keuken heel chique, hij is ook nog eens heel smart ingericht. De keukenopstelling is strak en functioneel door de extra zitruimte en de greeploze keukenkasten. Het gebruik van LED verlichting in het wandmeubel sluit naadloos aan bij het minimalistische, essentiële design. De geïntegreerde apparatuur met touch voorziening en kookplaat inclusief afzuigsysteem, is tenslotte helemaal van deze tijd. Hierdoor krijgt koken een wel heel andere dimensie. Wij zien onszelf al helemaal staan in deze tijdloze, elegante keuken!

Wat geeft deze keuken zo’n luxe en warme uitstraling?

De keuken zit vol moderne elementen waar we maar geen genoeg van krijgen. Kijk maar eens naar de volgende details:

  • De ton-sur-ton look met het strakke Dekker Fenix werkblad
  • Het bargedeelte dat is gecreëerd aan het keukeneiland
  • De ingebouwde inductiekookplaat inclusief afzuigsysteem
  • De multifunctionele ovens met stoomfunctie en touch screen
  • Wandmeubel inclusief LED verlichting
  • Geïntegreerde stopcontacten in het keukeneiland
  • De functionele Quooker COMBI+ die met zijn gestroomlijnde design en hoogwaardige afwerking onmisbaar is in elk huishouden.

Samenstelling van deze keuken

Deze luxe keuken is met alle zorgvuldigheid samengesteld en bevat:

Keukenfront
: next125 type NX240 in Saharabeige softmat AFP
Keukenapparatuur
: Multifunctionele ovens met stoom- en magnetronfunctie, koelkast met vriesvak, inductiekookplaat inclusief afzuigsysteem en vaatwasser van AEG, Quooker COMBI+ en zwarte Bachmann twist stopcontacten en rvs plintroosters van Dekker
Keukenblad
: Dekker Fenix in de kleur Castoro Ottawa
Keukenontwerp door
: Coen van Gilst

Wilt u ook graag zo’n ton-sur-ton keuken?

Bent u op zoek naar een keukenpartner die uw droomkeuken kan realiseren? Dan bent u bij Smartdesign Keukenstudio aan het juiste adres. Bezoek ons in het SmartDesign center in Maassluis en ontdek de wereld van smaakvolle keukens. Of plan gemakkelijk een afspraak via onze website. Wij nemen graag alle tijd om uw wensen te vertalen naar uw perfecte keuken op maat.

Met onze ervaring en creativiteit ontwerpen wij al jarenlang slimme en smaakvolle keukens. Mogen wij binnenkort ook een nieuwe keuken bij u verwelkomen?

Maak een afspraak Of stel uw vraag

Laat u inspireren door andere binnenkijkers:

Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak