Stijlvolle woonkeuken

Geschreven door Coen van Gilst in Binnenkijker
18 april 2024 | Aangepast op: 18 april 2024

Het eerste wat opvalt aan deze keuken is het kleurgebruik van beige en bruin dat prachtig met elkaar blendt. Zo is er gekozen voor oud eiken kasten in combinatie met een saharabeige keukenfront om zo een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Een ander opvallend kenmerk is het kookeiland met bargedeelte. Het kookeiland maakt de keuken niet alleen ruimer, maar fungeert ook als centrale ontmoetingsplaats. Het bargedeelte is voorzien van een donkerder werkblad dan de rest van de keuken, waardoor het een visueel statement maakt en zorgt voor een interessant contrast.

Meer next125 keukens bekijken?
stijlvolle-woonkeuken-smartdesignkeukenstudio

Moderne stijlvolle keuken

Deze schitterende keuken is het unieke resultaat van een keuken die volledig is afgestemd op de rest van het wooninterieur. Het ontwerp van deze next125 keuken staat daardoor niet op zichzelf, maar hier komen functionaliteit en esthetiek moeiteloos samen. Zo bevat het keukenfront ingelegde handgrepen voor het nodige gebruiksgemak, heeft de Quooker kraan en zeeppomp een messing patina finish én zorgt de ingebouwde nis er voor dat er ruimte is voor keukenaccessoires- en apparaten. Door te kiezen voor stijlvolle maar ook functionele elementen, kunt u jarenlang van uw keuken genieten.

De keuken is tevens voorzien van hoogwaardige keukenapparatuur. Zo heeft deze klant gekozen voor een wijnklimaatkast, waarin hun favoriete wijnen op de gewenste temperatuur bewaard blijven. Of wat dacht u van het Quooker PRO3-systeem, waarmee u in een handomdraai kokend water kunt krijgen? Koken wordt een heerlijke bezigheid met de vier kookzones op de inductiekookplaat, dat ook een ingebouwd afzuigsysteem bevat. Hierdoor is de keuken niet alleen heel functioneel ontworpen, maar draagt het ook bij aan het gevoel van luxe en comfort. Kortom, deze woonkeuken is de ideale plek om tijd door te brengen met familie of vrienden.

stijlvolle-woonkeuken-smartdesignkeukenstudio-01

Wat geeft deze keuken zo’n stijlvolle en moderne uitstraling?

De keuken is uitgerust met veel bijzondere elementen waar we maar geen genoeg van krijgen. Kijk maar eens naar de volgende details:

  • De matte uitstraling van de Dekker Fenix werkbladen in twee verschillende tinten
  • Het kookeiland met bargedeelte
  • De hoge, oud eiken kastenwanden met ruimte voor apparatuur en servies
  • De ingebouwde inductiekookplaat met 4 kookzones inclusief afzuigsysteem
  • De multifunctionele ovens met stoomfunctie en touch screen
  • De functionele Quooker PRO3 in de kleur messing patina die met zijn gestroomlijnde design en hoogwaardige afwerking onmisbaar is in elk huishouden, gecombineerd met bijpassende Quooker Nordic zeeppomp.
stijlvolle-woonkeuken-smartdesignkeukenstudio-05

Samenstelling van deze keuken

Deze stijlvolle keuken is met alle zorgvuldigheid samengesteld en bevat:

Keukenfronten
: NX240 in SensiQ saharabeige softmat en NX650 in oud eiken
Keukenapparatuur
: Inductiekookplaat inclusief afzuigsysteem, multifunctionele ovens, integreerbare koelkast en vaatwasmachine van Miele en Quooker PRO3 met Nordic zeeppomp in de uitvoering messing patina
Keukenbladen
: Dekker Fenix in Pure Brown en Castoro Ottawa
Keukenontwerp door
: Coen van Gilst

stijlvolle-woonkeuken-smartdesignkeukenstudio-06

Wilt u ook graag zo’n stijlvolle keuken?

Bent u ook op zoek naar een luxe woonkeuken die niet alleen heel stijlvol is, maar ook slim en smaakvol is ontworpen? Bezoek ons dan in het SmartDesign center in Maassluis of plan eenvoudig een afspraak via onze website. Wij nemen dan alle tijd om uw wensen samen door te nemen om zo tot uw droomkeuken te komen.

Met onze ervaring en creativiteit creëren wij al jarenlang bijzondere en slimme keukens. Mogen wij binnenkort uw nieuwe keuken ontwerpen?

Maak een afspraak Of stel uw vraag
stijlvolle-woonkeuken-smartdesignkeukenstudio-07
Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak