Tijdloos chique keuken

Geschreven door Coen van Gilst in Binnenkijker
13 maart 2024 | Aangepast op: 13 maart 2024

Een schitterende combinatie tussen tijdloos en chic ziet u terug in het ontwerp van deze lichte keuken. Er is gekozen voor een allesbehalve standaard opstelling. Bij binnenkomst van de woning staat u direct in het hart van het huis, namelijk de keuken met zijn prachtige lichtinval. De keuken is zodanig ontworpen dat deze volledig meebeweegt met de ronde vorm van de muur en hierdoor naadloos opgaat in de leefruimte.

Meer tijdloze keukens bekijken?

Tijdloze keuken met chique karakter

De keuken is perfect in balans door gebruik te maken van twee verschillende typen keukenfronten, namelijk gerookt noten en mat grijs kasjmir. Hierdoor behoudt de keuken zijn tijdloze uitstraling, maar krijgt het ook een vleugje elegantie. Dit wordt versterkt door het fijne aderpatroon van het Rem Satin werkblad van Dekker. Door te kiezen voor een subtiele maar stijlvolle marmersoort zal u niet snel uitgekeken raken op zo een keuken.

Het keukeneiland vergroot de ruimte nog verder en er is voldoende plek voor al uw luxe keukenapparaten en accessoires. De keuken is compleet uitgerust met Miele keukenapparatuur en met maar liefst vier kookzones op de inductiekookplaat wordt koken een wel heel comfortabele bezigheid. De toevoeging van een Quva inbouw vacumeermachine benadrukt nogmaals het slimme ontwerp van deze keuken. Met aandacht voor eenvoud en unieke details, zit u met een tijdloze en chique keuken gegarandeerd goed.

Wat geeft deze keuken zo’n tijdloze en chique uitstraling?

De keuken bevat veel bijzondere elementen waar we maar geen genoeg van krijgen. Kijk maar eens naar de volgende details:

  • De chique look met het Dekton werkblad in de kleur Rem Satin
  • Het ruime kookeiland
  • De hoge kastenwand met ruimte voor apparatuur en servies
  • De ingebouwde inductiekookplaat met 4 kookzones inclusief afzuigsysteem
  • De multifunctionele ovens met stoomfunctie en touch screen
  • Warmhoudlades met slow cooking
  • De Quva werkblad-inbouw vacumeermachine
  • De functionele Quooker COMBI+ die met zijn gestroomlijnde design en hoogwaardige afwerking onmisbaar is in elk huishouden gecombineerd met de Quooker CUBE die zorgt voor altijd gezuiverd en bruisend water

Samenstelling van deze keuken

Deze tijdloze keuken is met alle zorgvuldigheid samengesteld en bevat:

Keukenfront
: Maatwerk keuken, noten gerookt en kasjmir grijs
Keukenapparatuur
: Inductiekookplaat inclusief afzuigsysteem, multifunctionele ovens, warmhoudlades, integreerbare koelkast en vaatwasmachine van Miele, ingebouwde vacumeermachine van Quva en Quooker COMBI+ en CUBE
Keukenblad
: Dekton in de kleur Rem Satin
Keukenontwerp door
: Coen van Gilst

Wilt u ook graag zo’n tijdloze keuken?

Heeft u interesse in een keuken zoals deze met een kookeiland? Bezoek ons dan in het SmartDesign center in Maassluis of plan direct een afspraak via onze website. Wij nemen dan alle tijd om uw wensen te inventariseren om zo tot uw smaakvolle droomkeuken te komen.

Met onze ervaring en creativiteit creëren wij al jarenlang bijzondere en slimme keukens. Mogen wij binnenkort uw nieuwe keuken ontwerpen?

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak