Grote woonkeuken

Geschreven door Coen van Gilst in Binnenkijker
3 november 2020 | Aangepast op: 19 april 2021

Wat een grote woonkeuken! Een moderne strakke keuken en tegelijkertijd sfeervol door de mix van natuurlijke materialen. Zo maakt de enorme boomstam eettafel een statement in de ruimte. Het (eiken)hout komt terug in de keukenfronten en wordt afgewisseld met strak gestucte standbouw waarin de kasten als het ware verzonken liggen. Dit zorgt mede voor een rustige, lichte en frisse ruimte.

Meer weten over woonkeukens? >

Grote keuken met eiland

De grote keuken met eiland zorgt direct voor interactie met het gezelschap aan de grote eettafel. Doordat er voldoende plek is voor de kinderen om huiswerk te maken of bijvoorbeeld voor vrienden om aan te schuiven voor een heerijk diner, maakt dit het tot een fijne grote woonkeuken waar iedereen samen van kan genieten.

De grote glazen pui maakt het geheel nog ruimtelijker en hierdoor staat het gevoel van een open woonkeuken, terwijl dit het feitelijk niet is. Laat de kinderen lekker televisie kijken terwijl er met vrienden nog rustig kan worden na-geborreld.

Samenstelling van de keuken

De keuken is samengesteld uit de volgende materialen.

KEUKENFRONTEN: Maatwerk keukenfronten. Type Jan 2, vlakke deur in eiken speciaal fineer, verweerd gebeitst en voorzien van een fijne groef.

APPARATUUR: Wijnklimaatkast van Miele, Multifunctionele oven met stoomfunctie, Compacte oven met magnetron, Warmhoudlade, Inductiekookplaat met 5 kookzones, Vaatwasser, Koelkast (319L), vrieskast (127L) en afzuigunit van Siemens en een zwarte Quooker kokendwaterkraan.

KEUKENBLAD: Keramiek, Evora Ceramics zonder randafwerking. Stucco Light Honed

KEUKENONTWERP: Coen van Gilst, SmartDesign Keukenstudio

Inspiratie voor een grote woonkeuken

Bent u op zoek naar inspiratie voor een grote woonkeuken en bent u aangenaam verrast door dit keukenontwerp? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak via de website. Zo heeft een van onze keukenontwerpers alle tijd voor u en uw wensen. U vertelt wat u graag wel en niet wilt terugzien in uw nieuwe keuken. En onze keukenontwerper vult dit aan met zijn expertise en creatieve vermogen om uw droomkeuken te realiseren.

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak