Lichtgrijze keuken

Geschreven door Coen van Gilst in Binnenkijker
20 augustus 2020 | Aangepast op: 6 oktober 2020

Er gebeurt veel in deze lichtgrijze keuken en over alles is goed nagedacht. Naast de functionaliteit van de keuken, is het tegelijkertijd ook een gezellige plek om te vertoeven. Door de lange eettafel wordt de keuken verlengt en schuift het gezin alvast aan tafel terwijl de laatste hand wordt gelegd aan de bereiding van de maaltijd. Een prachtig ontwerp van onze keukenontwerper Coen van Gilst.

Grijze strakke keuken

De klant ging hier niet voor het veelgekozen wit, maar voor de kleur kristalgrijs. Wat direct resulteert in een grijze strakke keuken met een stijlvolle uitstraling. Geen handgrepen, maar greeplijsten. En geen grote kasten in de ruimte, maar weggewerkt middels standbouw. Voor een rustig geheel.

Bekijk andere inspirerende binnenkijkers

Kristalgrijze keuken met kookeiland

De kristalgrijze keuken met kookeiland is voorzien van PITT Cooking. Een smaakvolle keuze in deze open keuken met royaal eiland. Ook is er een wijnklimaatkast en open nis aan de voorzijde van het eiland verwerkt. Een fijne en huiselijke toevoeging aan de woonruimte.

Samenstelling van de keuken

De lichtgrijze keuken met kookeiland is als volgt samengesteld:

Keukenfront: SmartSelect UMA Uni Matt, Kristalgrijs mat (P122) met een edelstaalkleurige greeplijst.

Keukenapparatuur: Miele wijnkast, Miele koel-/vriescombinatie met nofrost, Miele combi-stoomoven, Miele inbouwoven, Miele vacumeerlade, Miele warmhoudlade met slow cooking, Miele vaatwasser, PITT Cooking, Novy plafondunit Pure'line, PlasmaMade filter voor afzuiging en zwarte Quooker kraan met bijpassende spoelbak.

Werkblad: Keramiek Evora Ceramics Belgique, 80mm dik.

Wilt u ook een lichtgrijze keuken?

Wilt u graag meer weten over de toepassingen van deze lichtgrijze keuken? Of heeft u specifieke vragen voor uw keukenwensen en bent u geïnspireerd door deze binnenkijker? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak via de website. Wij nemen dan de tijd om uw wensen te inventariseren en te verrijken met het slimme keukenadvies van onze adviseur om tot uw smaakvolle droomkeuken te komen.

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak