Pocket deuren

Geschreven door in Inspiratie
25 januari 2021 | Aangepast op: 14 juli 2022
Pocket Deuren

Pocket deuren

Pocket deuren voor in uw keuken? Het oogt niet alleen opgeruimd, maar het voelt ook als een sfeervolle en complete woonruimte. Pocket deuren sluiten de kastenwand van uw keuken op een elegante manier af wanneer deze niet in gebruik is. Wilt u meer weten over deze deuren of inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? Bekijk dan onderstaande video met next125 pocketdeuren en lees daaronder verder.

Of kom langs in het SmartDesign center

Wat zijn pocket deuren?

Pocket deuren zijn schuif- of harmonicadeuren die een kastenwand afsluiten. Zodra u aan de slag wilt in uw keuken kunt u de pocket deuren openen en vouwen deze in elkaar zodat ze verdwijnen in de zijkant van uw kastenwand. Op die manier heeft u geen last van openslaande deuren in uw keuken, maar worden ze stijlvol opgeborgen in uw kastenwand.

Moderne keukens en pocket deuren

Met name moderne keukens en pocket deuren zijn een match! De strakke moderne keuken leent zich hier goed voor. De strakke belijning kan volledig worden doorgezet in de keuken met de toepassing van pocket deuren. Een smaakvolle keukenoptie die bijdraagt aan de keukentrend waarbij mensen steeds meer op zoek zijn naar eenheid in het interieur.

Pocket deuren systeem

Een pocket deuren systeem leent zich uitstekend voor een hoge kastenwand in uw keuken. Ook is het een fraaie manier om uw bijkeuken of kastenwand in bijvoorbeeld de garage af te sluiten. Omdat de deuren voor de kastenwand - inclusief apparatuur en planken - worden geplaatst verliest u geen opbergruimte. En alles is toegankelijk doordat de deuren in de kast verdwijnen, in tegenstelling tot openslaande deuren die soms onhandig zijn.

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd hoe pocket deuren toegepast kunnen worden in uw keuken? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak via de website met één van onze keukenadviseurs die u graag adviseren bij het samenstellen van uw droomkeuken.

Maak een afspraak
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak