next125 presenteert ‘The Fireplace’

Geschreven door Coen van Gilst in Inspiratie
4 juni 2024 | Aangepast op: 4 juni 2024

Francis Kéré x next125

next125 komt weer met een smaakvolle toevoeging aan hun collectie, namelijk ‘The Fireplace’: Een houten paviljoen rondom een keuken van next125. Het nieuwe project van de Burkinees-Duitse architect Francis Kéré - de nieuwe Creative Maker van next125 - combineert duurzame houtbouw en organische vormen met de minimalistische elegantie van de next125 premium keukens. Deze spectaculaire installatie was van 15 tot 21 april 2024 te zien op de Milan Design Week. Door Kéré’s liefde voor vuur, hout, design en architectuur is het een fascinerend ontwerp waar natuur de perfectie ontmoet.

Nieuwste next125-innovaties

The Fireplace is een uniek project waar veel van de nieuwste innovaties van next125 in zijn verwerkt. Van designhoogtepunten en schitterende kleuren tot oplossingen voor keukenplanning en accessoires, de nieuwe producten passen naadloos in de next125 designfilosofie om uitzonderlijke keukens te ontwikkelen. Ontdek hieronder welke innovaties terug te zien zijn in The Fireplace.

Spiegelglasfronten

Het NX904/14 bronskleurige spiegelglas is de blikvanger van The Fireplace. Wat opvalt is dat het front tegelijkertijd versmelt met het houten paviljoen en de rest van de omgeving. De blokvormige lijnen van de keuken zijn goed zichtbaar – een duidelijk kenmerk van next125 – en staan in een opvallend contrast met het natuurlijk vormgegeven paviljoen van Kéré.

Bijzettafels

De nieuwe bijzettafels maken een krachtig designstatement met de natuurlijke tafelbladen van Systemo. Geef uw ruimte een speels karakter en kies voor een bijzettafel met een fluweelmat gelakte steunpoot of een metalen voet met poedercoating in onyxzwart. Dankzij de twee verschillende diameters van 100 of 120, vindt u altijd een passend formaat voor uw keuken.

Nieuwe kleuren

next125 introduceert 20 nieuwe, fluweelmatte lakkleuren toe aan hun collectie die onderling perfect te combineren zijn voor eindeloze designopties. Als we kijken naar essentiële kleuren, dan zien we greeplijsten, schaalgrepen en werkbladen van Systemo in dezelfde kleuren, om zo rust en eenheid in een ruimte te brengen.

Nieuwe frontkleuren zijn bijvoorbeeld:

  • NX680 | Eiken doorgekleurd onyxzwart
  • NX890 | Linoleum olijfgroen

Naast bovenstaande innovaties, zijn er nog een aantal andere noviteiten van next125 dit jaar.

Keukenuitbouw aan de voorkant

Het keukenontwerp wordt flexibeler dan ooit met mogelijkheden voor verlengde fronten en draaideuren. Hierdoor kunnen fronten van het plafond tot de vloer worden geplaatst. Dit biedt talloze voordelen, zoals het verbergen van plinten, het realiseren van fronten tot aan het werkblad of het rustiger laten overkomen van de ruimte. Een ontzettend slim én puristisch keukenontwerp.

Vitrineontwerp

De next125-vitrinekast kennen we al, maar nu is een esthetische aanvulling hierop gepresenteerd, namelijk de vitrinebovenkast. Hiervoor zijn precies dezelfde materialen gebruikt, maar dit vitrineontwerp bevindt zich nu in de onder- of bovenkasten. De in de korpusbodem geïntegreerde verlichting zorgt ervoor dat u kunt koken zonder vervelende schitteringen. En met de optioneel verkrijgbare sfeerverlichting in de zijkant van de korpus wordt het keukenfront al helemaal een prachtig geheel.

Ontdek de next125 collectie in het SmartDesign center

Bent u nieuwsgierig geworden naar de next125 collectie van SmartDesign? Heeft u vragen of wilt u de keukens graag bewonderen? Breng dan een bezoek aan het SmartDesign center waar een aantal smaakvolle next125 keukens staan. Ook zijn er voorbeelden van keukenfronten, -bladen en -grepen te zien, zodat u een indruk krijgt van uw nieuwe droomkeuken. Kom langs of maak meteen een afspraak met een van onze keukenontwerpers.

Maak een afspraak
Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak