Witte Keller Keuken

met een vleugje roze

Keukenspecificaties

  • Inductiekookplaat met werkbladafzuiging
  • Stoomoven
  • Combi-magnetron
  • Koelkast met vriesvak
  • Vaatwasser
  • Koperkleurige Spoelbak
  • Koperkleurige Keukenkraan
  • Fenix werkblad
Prijs getoonde opstelling:
€ 13.350,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Witte Keller Keuken met een vleugje roze

Een klassieke witte keuken, opgefrist met een vleugje powder pink. Deze witte Keller keuken bevat de Chelsea keukendeuren en is voorzien van alle benodigde apparatuur. Pastel roze en de retro-uitstraling van de achterwand tegeltjes geven deze hoekkeuken karakter.

Haal permanent het voorjaar in het huis met deze gewaagde Keller keuken. Uiteraard is het ook mogelijk om alle keukenkasten in het wit uit te voeren en daarmee enkel accenten te leggen op een roze muur en decoratie.

Keller Chelsea Wit en Powder Pink

Werkblad: Fenix Milky White

Apparatuur: complete set apparatuur

Fronten: Chelsea wit en powder pink in zijdeglanslak

Bijzonderheden: De koperen kraan en bijpassende spoelbak zijn verwerkt in deze keuken. De retro-tegeltjes verwerkt achter een glazen achterwand, geven deze keuken een vintage uitstraling.

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Witte Keller Keuken keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.