Keller Keuken GL2000 Truffel

Soft natural

Keukenspecificaties

  • Kookplaat met wokbrander
  • Combi-stoomoven
  • Koelvriescombinatie
  • Spoelbak
  • Keukenkraan
  • Vaatwasser
  • Keramiek Keukenblad
  • Greeploze Keukenfronten
Prijs getoonde opstelling:
€ 12.499,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Keller Keuken GL2000 Truffel

De Keller Keuken GL2000 Truffel is een moderne keuken. Door de aardse kleuren die in de Keller GL2000 zijn verwerkt is het een chique keuken die weinig nodig heeft. Deze truffel-kleurige Keller Keuken heeft strakke lijnen. De moderne melamine keukenfronten voorzien van aluminium greeplijst in combinatie met het keramieken keukenblad maakt deze keuken helemaal af. Voorzien van een robuust keukeneiland kunt u een heerlijke avond vertoeven met uw vrienden in deze stijlvolle Keller keuken.

Moderne Keller Keuken

Werkblad: Keramiek Keukenblad

Apparatuur: luxe inbouwapparatuur

Front design: GL2000 Truffel

Bijzonderheden: 
Keller Keuken met Kookeiland
Melamine keukenfronten met aluminium greeplijst

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keller Keuken GL2000 Truffel keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.