Staal bronzen keuken

SmartSelect Targa

Keukenspecificaties

  • Inductie kookplaat
  • Combi-stoomoven
  • Vaatwasser
  • Koelvriescombinatie
  • Paneelsysteemwand
  • Spoelbak
  • Mengkraan
  • Vlakscherm afzuigkap
  • Kunststof keukenblad
Prijs getoonde opstelling:
€ 22.643,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Industriële bronzen keuken

Deze industriële bronzen keuken is een echte blikvanger. De SmartSelect Targa Brons heeft UV gelakte fronten en het keukenblad is uitgevoerd in een lavazwarte kunststof structuur. De laden zijn te openen via de donkere greeplijst en de bovenkastjes met tip-on.

De opvallende paneelsysteem achterwand is erg functioneel door diverse toepassingsmogelijkheden. Denk aan het ophangen van uw keukenrol en pollepels, kruiden fleuren uw achterwand op én zijn binnen handbereik.

Waarom kiezen voor een SmartSelect keuken? De meerwaarde van SmartSelect is eenvoudig: de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Voor ons huismerk hebben wij gekozen voor de keukens van Schüller C.

SmartSelect Sienna

Werkblad: Lavazwart kunststof

Apparatuur: complete set keukenapparaten

Inclusief: Framerack en paneelsysteemwand

Exclusief demontage en montage
Inclusief BTW

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Staal bronzen keuken keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.