SmartSelect Sienna

Moderne Zandgrijze Keuken

Keukenspecificaties

  • Framerack
  • Inductie kookplaat
  • Combi-stoomoven
  • Vaatwasser
  • Koelvriescombinatie
  • Spoelbak
  • Mengkraan
  • Vlakscherm afzuigkap
  • Kunststof keukenblad
Prijs getoonde opstelling:
€ 12.999,-
*exclusief montage
Maak een afspraak

Moderne zandgrijze keuken

Bent u op zoek naar een strakke, moderne en greeploze keuken? Dan is de SmartSelect Sienna keuken wellicht een keuken voor u. De fronten zijn voorzien van een fluweelmatte lak en het keukenblad is uitgevoerd in een marmerlook kunststof werkblad. De kasten zijn voorzien van het tip-on systeem. De zachte zandgrijze kleur geeft de keuken een elegante en chique uitstraling.

Het Framerack - de zwarte aluminium kast - heeft verwisselbare planken waardoor u dit bijvoorbeeld gelijk kunt trekken met het keukenblad. Deze stoere en open kast geeft de keuken iets extra's zonder direct de aandacht te trekken.

Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken is waar wij voor staan. Wij willen geen onnodige compromissen hoeven sluiten en voeren daarom ons huismerk SmartSelect. De naam zegt het al: Een slimme keuze. Waarom kiezen voor een SmartSelect keuken? De meerwaarde van SmartSelect is eenvoudig: de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Voor ons huismerk hebben wij gekozen voor de keukens van Schüller C.

SmartSelect Sienna

Werkblad: Marmerlook kunststof

Apparatuur: complete set keukenapparaten

InclusiefFramerack. Zwarte aluminium kast met verwisselbare planken

Exclusief demontage en montage
Inclusief BTW

SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Geïnteresseerd in deze SmartSelect Sienna keuken?
Maak een afspraak