SmartSelect Sienna Antracietgrijs

Moderne Antracietgrijze Keuken

Keukenspecificaties

  • Framerack
  • Inductie kookplaat
  • Combi-stoomoven
  • Vaatwasser
  • Koelvriescombinatie
  • Spoelbak
  • Mengkraan
  • Kunststof keukenblad
  • Diverse Keukenwand accessoires
Prijs getoonde opstelling:
€ 34.999,-
*exclusief montage
Maak een afspraak

Moderne antraciet grijze keuken

Een stoere, greeploze keuken is de SmartSelect Sienna uitvoering in antracietgrijs zeker! De fronten zijn voorzien van een fluweelmatte lak en het keukenblad is uitgevoerd in een betonlook kunststof werkblad. De kasten zijn voorzien van het tip-on systeem. De warme agaatgrijze kleur en de hoge inbouwkasten geven de keuken een robuuste en stoere uitstraling.

Het Framerack - het zwarte aluminium frame in het keukeneiland - heeft een verwisselbare plank waardoor u dit bijvoorbeeld gelijk kunt trekken met het keukenblad. Deze stoere en open kast geeft de keuken iets extra's zonder direct de aandacht te trekken.

Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken is waar wij voor staan. Wij willen geen onnodige compromissen hoeven sluiten en voeren daarom ons huismerk SmartSelect. De naam zegt het al: Een slimme keuze. Waarom kiezen voor een SmartSelect keuken? De meerwaarde van SmartSelect is eenvoudig: de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Voor ons huismerk hebben wij gekozen voor de keukens van Schüller C.

SmartSelect Sienna Antracietgrijs

Werkblad: Betonlook kunststof

Apparatuur: complete set keukenapparaten

InclusiefFramerack. Zwarte aluminium kast met verwisselbare planken

Exclusief demontage en montage
Inclusief BTW

SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Geïnteresseerd in deze SmartSelect Sienna Antracietgrijs keuken?
Maak een afspraak