SmartSelect Riva

Klassieke keuken

Keukenspecificaties

 • Apothekerskast
 • Inductie kookplaat
 • Combi-stoomoven
 • Magnetron
 • Vaatwasser
 • Koelvriescombinatie
 • Afzuiging
 • Spoelbak
 • Mengkraan
 • Vlakscherm afzuigkap
 • Composiet keukenblad
Prijs getoonde opstelling:
€ 19.999,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Klassieke keuken met keukeneiland

De SmartSelect Riva keuken is een klassieke keuken. De kaderdeuren zijn voorzien van een satijnlak en het keukenblad is uitgevoerd in een marmerlook composiet. Het keukeneiland in deze klassieke keuken zorgt ervoor dat uw familie en vrienden het liefst de hele avond in deze keuken doorbrengen.

Persoonlijk en eerlijk advies voor uw op maat gemaakte keuken is waar wij voor staan. Wij willen geen onnodige compromissen hoeven sluiten en voeren daarom ons huismerk SmartSelect. De naam zegt het al: Een slimme keuze. Waarom kiezen voor een SmartSelect keuken? De meerwaarde van SmartSelect is eenvoudig: de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Voor ons huismerk hebben wij gekozen voor de keukens van Schüller C.

SmartSelect Riva

Werkblad: Marmerlook composiet

Apparatuur: complete set keukenapparaten

Exclusief demontage en montage
Inclusief BTW

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze SmartSelect Riva keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.