SmartSelect Koffiekeuken

Wit met gouden keukentegeltjes

Showroomkeuken

Keukenspecificaties

!

Deze keuken kan beperkt op maat samengesteld worden en wordt verkocht zoals getoond in onze winkel. Deze keuken kan sporen van gebruik bevatten en bevat de volgende apparatuur:

  • AEG vaatwasser
  • AEG koelvriescombinatie
  • Miele koffiemachine
  • Quooker Cube
Toonzaal aanbieding
€ 24.999,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Moderne koffiekeuken

Een extra ruimte in uw huis om met een kleiner gezelschap bij te kletsen? Wat dacht u van een moderne koffiekeuken? Een bescheiden ruimte wordt hiermee smaakvol ingericht. Deze showroomkeuken is een combinatie van next125 en Schüller C. next125 NX800 Solid Kristalwit en Schüller LIA Linea.

Opvallend is het extra hoge eiland - om gemakkelijk met een gezelschap aan te staan - en de goudkleurige tegeltjes van Dauby. Maak het af met een paar eenvoudige planken en mooie verlichting, en uw bescheiden ruimte is omgetoverd tot één van de meest favoriete plekjes in uw huis.

Wij willen geen onnodige compromissen hoeven sluiten en voeren daarom ons huismerk SmartSelect. De naam zegt het al: Een slimme keuze. Waarom kiezen voor een SmartSelect keuken? De meerwaarde van SmartSelect is eenvoudig: de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Voor ons huismerk hebben wij gekozen voor de keukens van Schüller C.

SmartSelect Koffiekeuken

Apparatuur: AEG vaatwasser, Miele koffiemachine, AEG koelvriescombinatie en de Quooker Cube.

Exclusief demontage en montage
Inclusief BTW

SmartDesign Keukenstudio
luxe-keuken-wit
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Geïnteresseerd in deze SmartSelect Koffiekeuken keuken?
Maak een afspraak