next125 Polariswit Hoogglans

NX 902

Keukenspecificaties

  • Inductie kookplaat
  • Combi-stoomoven
  • Houten barblad
  • Vaatwasser
  • Koelvriescombinatie
  • Keukeneiland
  • Spoelbak
  • Keukenkraan
  • Greeploze fronten
Prijs getoonde opstelling:
€ 34.999,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

next125 Solid Polariswit

Wilt u een exclusieve maar ook tijdloze keuken? Kies dan voor de next125 NX 902 glas mat polariswit keuken. De next125 met gesatineerd glas zorgt voor een zachte elegantie uitstraling in uw huis. De strakke, witte en greeploze next125 keuken in combinatie met het houten barblad geeft een speels accent aan de keuken. Het strakke design van de keuken gecombineerd met de natuurlijke accenten maken dit tot een bijzondere keuken.

Omschrijving next125 NX 902 keuken

Werkblad: Composiet

Apparatuur: uitgebreide set inbouwapparatuur

Front design: NX 902 Glas mat Polariswit
Ook verkrijgbaar in Kristalwit, Wit, Kristalgrijs, Steengrijs, Indigoblauw, Lavazwart, Platina metallic en Brons metallic.

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze next125 Polariswit Hoogglans keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.