Keuken Mat Zwart

next125 NX 870

Keukenspecificaties

  • Inductie kookplaat
  • Stoomoven
  • Combi-magentron
  • Vaatwasser
  • Warmhoudlade
  • Koelvriescombinatie
  • Spoelbak
  • Keukenkraan
  • Paneelsysteem achterwand
  • Tip-on voor greeploze fronten
Prijs getoonde opstelling:
€ 39.458,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Mat zwarte keuken

De softmatte Fenix next125 keuken is gecombineerd met de elegante houttekening van lariksfineer. Deze mat zwarte keuken is uitgerust met de minimalistische en kenmerkende kooktafel van next125. Ook de onderkasten zijn voorzien van een minimalistische plint van slechts 5 cm hoog. Geïntegreerde verlichting in de laden zorgt ervoor dat u altijd goed zicht heeft tot achterin de laden.

Zwarte keuken met hout

Een mat zwarte keuken met hout verwerkt in de hoge kastenwand en details van het kookeiland zorgen voor een harmonieuze uitstraling.

next125 NX 870 keuken

Werkblad:

Apparatuur: uitgebreide set apparaten van Gaggenau

Front design: NX 870 Fenix onyxzwart softmat.
Gecombineerd met Lariks gerookt en geborsteld.

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keuken Mat Zwart keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.