Maatwerk Keuken Pascal

Handgemaakte keuken

Keukenspecificaties

  • Composiet werkblad
  • Ingekaderde fronten
  • Wijnklimaatkast
  • Quooker
  • Viking greep
  • Combi-stoomoven
  • Inbouw Koffiezetapparaat
Prijs getoonde opstelling:
€ 45.000,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Handgemaakte Keuken Pascal

Op maat gemaakte keukens vindt u bij SmartDesign Keukenstudio. Onze handgemaakte keukens worden vernoemd naar de timmerman die de keuken heeft gemaakt. Laat u inspireren door deze opstelling, gemaakt door Pascal.

Bent u op zoek naar een keuken die compleet aansluit bij uw wensen, maar biedt het bestaande keukenaanbod niet wat u zoekt? Bij SmartDesign Keukenstudio bent u aan het juiste adres voor een handgemaakte keuken. Wij maken voor u een handgemaakte keuken aan de hand van uw persoonlijke wensen, aangevuld met de kennis en ervaring van SmartDesign Keukenstudio, die al meer dan 30 jaar bekend staat om zijn exclusieve keukens.

Donkere keuken op maat gemaakt

Werkblad: composiet werkblad

Apparatuur: Uitgebreide set keukenapparatuur

Bijzonderheden:
Handgemaakte keuken
Wijnklimaatkast
Quooker
Viking greep
Ingekaderde fronten
Op maat gemaakte zwarte keuken

*Exclusief demontage en montage.
Inclusief BTW

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Maatwerk Keuken Pascal keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.