Keller Northern Nature

Moderne Scandinavische keuken

Keukenspecificaties

  • 4-pits gaskookplaat
  • Conventionele oven
  • Vlakscherm afzuiging
  • Koel-vriescombinatie
  • Vaatwasser
  • Eenhendel mengkraan
  • Spoelbak
Prijs getoonde opstelling:
€ 15.999,-
*exclusief montage
Maak een afspraak

Keller Northern Nature

Een moderne keuken is het, de Keller Northern Nature. Het frisse wit gecombineerd met het houten barblad maakt dit tot een typisch Scandinavische stijl keuken. De Keller Gl5100 is wit gelakt. Dit samen met het witte aanrechtblad geeft deze keuken een frisse touch.

Slimme punten zoals de USB-converter en telefoonoplader sluiten aan bij de wensen van vandaag. Tijdens het koken even de mobiele telefoon opladen of de kinderen kunnen huiswerk op de laptop maken terwijl u kookt.

Witte greeploze keuken
De witte greeploze Keller keuken is voorzien van een complete set keukenapparatuur. Voldoende werkruimte is er gecreëerd met behulp van het houten barblad en tegelijkertijd geeft dit een gezellige uitstraling aan deze strakke keuken.

Bent u op zoek naar een keuken die past bij uw Scandinavische interieur? Kom langs in onze toonzaal in Maassluis en onze keukenadviseurs adviseren u graag bij het samenstellen van uw Keller Northern Nature keuken.

Moderne Scandinavische keuken

Apparatuur: Complete set keukenapparatuur

Bijzonderheden: De Scandinavische stijl gecombineerd met houten barblad

SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Geïnteresseerd in deze Keller Northern Nature keuken?
Maak een afspraak