Keller Matt Black

Moderne zwarte keuken

Keukenspecificaties

  • 5-pits gaskookplaat
  • Stoomoven
  • Conventionele oven
  • Vlakscherm afzuiging
  • Koelkast
  • Vriezer
  • Vaatwasser
  • Eenhendel mengkraan
  • Spoelbak
Prijs getoonde opstelling:
€ 18.499,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Keller Matt Black

Een prachtige mat zwarte Keller keuken die als woonkeuken opgaat in uw interieur. Het imposante keukeneiland is het centrale punt van uw woning en biedt voldoende werkruimte tijdens het koken. De Keller Matt Black is een moderne strakke keuken, uitgevoerd in mat zwart carbon gecombineerd met een echt betonnen keukenblad.

Mat zwarte keuken
Deze mat zwarte keuken is greeploos uitgevoerd en voorzien van tip-on, dit geeft de keuken ultra strakke uitstraling. Ondanks dat er steeds vaker gekozen wordt voor een zwarte keuken en het daarmee een trend lijkt, is het nog steeds een tijdloze stijl keuken.

Bent u op zoek naar een keuken die past bij uw stoere en strakke interieur? Kom langs in onze toonzaal in Maassluis en onze keukenadviseurs adviseren u graag bij het samenstellen van uw Keller Matt Black keuken.

Mat Zwarte keuken

Werkblad: Betonnen werkblad

Apparatuur: Uitgebreide set keukenapparatuur

Bijzonderheden: Stoere mat zwarte keuken met betonnen keukenblad

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keller Matt Black keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.