Keller Loevestijn

Landelijke Houten keuken

Keukenspecificaties

  • Fornuis
  • Afzuigschouw
  • Koelvriescombinatie
  • Combi-magnetron
  • Vaatwasser
  • Keukenkraan
  • Spoelbak
  • Steenlook Kunststof werkblad
Prijs getoonde opstelling:
€ 12.999,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Landelijke Houten Keller Keuken

De grijs gebeitste Keller Loevestijn is een typische boeren houten keuken. Natuurlijke materialen komen samen in deze keuken, een vachtje op de bank aan de houten keukentafel maakt deze boeren keuken compleet.

Het steenlook kunststof keukenblad en de kunststof houtrepro kaderfronten geven een warme uitstraling aan deze Keller Loevestijn keuken.

Keller Loevestijn

Werkblad: Steenlook kunststof keukenblad

Front design: Houten kaderdeur

Exclusief demontage en montage
Inclusief BTW

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keller Loevestijn keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.