Keller Ipswich

Landelijke Keller Keuken

Keukenspecificaties

  • Inductie kookplaat
  • Inbouw afzuigkap
  • Koelvriescombinatie
  • Combi-magnetron
  • Oven
  • Vaatwasser
  • Keukenkraan
  • Spoelbak
  • Compsoiet werkblad en spatrand
Prijs getoonde opstelling:
€ 9.999,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Landelijke Keller Keuken

Deze landelijke zwart-wit keuken bewijst dat zwart en wit niet saai hoeft te zijn. De mix van verschillende materialen en structuren geeft deze landelijke keuken een moderne touch.

De landelijke Keller Ipswich keuken is uitgevoerd in de kleur schelp. De karakteristieke greepjes en de nostalgische keukenkraan maken deze landelijke keuken helemaal af.

Keller Ipswich

Werkblad: Composiet keukenblad

Front design: Kunststof in landelijk gegroefd model

Exclusief demontage en montage
Inclusief BTW

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keller Ipswich keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.