Keller Factory Loft

Tijloze rechte keuken

Keukenspecificaties

  • Gaskookplaat
  • Oven
  • Koelvriescombinatie
  • Geïntegreerde afzuiging
  • Zwarte keukenkraan
  • Spoelbak
  • Kunststof werkblad
Prijs getoonde opstelling:
€ 10.499,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Rechte tijdloze keuken

Wilt u graag een rechte en tijdloze keuken? Ontdek dan deze kwalitatief betaalbare Keller Factory Loft keuken. Donkere kleuren in combinatie met de robuuste grepen en de stoere zwarte keukenkraan en retro-koelkast. Het model fronten van de Keller Factory Loft zijn uitgevoerd in Elba grafiet naaldhout. Het gaat hier om een fineerfront dat eventueel ook te verkrijgen is in massief houten deuren.

De zwarte keukenkraan, grove keukengrepen en zwarte lampen geven deze keuken een tikje industriële uitstraling. Wilt u op termijn toch iets anders? Dan kunt u met een paar kleine aanpassingen de keuken zo van stijl veranderen. Kies voor een andere (kleur) kraan en plaats andere lampen en voilà, de keuken kan weer een aantal jaren mee.

Keller tijdloze keuken

Een tijdloze keuken met een eenvoudige vorm voor de compacte keukenruimte. Toch is er voldoende werkruimte op het keukenblad om optimaal gebruik te maken van deze Keller Factory Loft keuken.

Factory Loft

Werkblad: Kunststof

Apparatuur: complete set keukenapparatuur

Front design: Elba - grafiet naaldhout

SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Geïnteresseerd in deze Keller Factory Loft keuken?
Maak een afspraak