Keller Bliss Boutique

Glamoureuze stijl keuken

Keukenspecificaties

  • Inductiekookplaat
  • Stoomoven
  • Combi-magnetron
  • Inbouw afzuiging
  • Vaatwasser
  • Koel- en vriescombinatie
  • Stenen marmerlook aanrechtblad
  • Goudkleurige mengkraan
  • Goudkleurige spoelbak
Prijs getoonde opstelling:
€ 27.849,-
*exclusief montage
Maak een afspraak

Keller Bliss Boutique

De Keller Bliss Boutique is een glamoureuze stijl keuken. De combinatie van warm groen met walnoothoutlook, natuurstenen bladen en gouden accenten zorgen voor een warme uitstraling. De keuken is greeploos uitgevoerd. De groene zijdeglans GL5100 wordt in deze Keller Bliss Boutique gecombineerd met walnootlook Cascada.

De hoge kastenwanden geven voldoende opbergruimte. De verticale greeplijsten zijn goudgelakt en geven een rijke uitstraling aan de keuken. De strakke en warme keuken wordt aangenaam afgewisseld met de bar, walnoot houtlook afgewerkt met een marmerlook blad.

Deze Keller keuken is uitgevoerd met een uitgebreide set keukenapparatuur. Het ontbreekt u vrijwel nergens aan in deze complete keuken.

Bent u op zoek naar een keuken die past bij uw stijlvolle interieur? Kom langs in onze toonzaal in Maassluis en onze keukenadviseurs adviseren u graag bij het samenstellen van uw Keller Bliss Boutique keuken.

Glamoureuze stijl keuken

Werkblad: Stenen aanrechtblad en marmerlook barblad

Apparatuur: Uitgebreide set keukenapparatuur

Bijzonderheden:

Combinatie met natuurlijke materialen. Klassiek groen gecombineerd met walnoothoutlook. Gouden accenten en het marmer wit geven de keuken een glamoureuze stijl.

SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
SmartDesign Keukenstudio
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Geïnteresseerd in deze Keller Bliss Boutique keuken?
Maak een afspraak