Grijs Marmeren Keuken

next125 NX 950

Keukenspecificaties

  • Two-in-One Inductiekookplaat
  • Stoomoven
  • Combi-magnetron
  • Koelvriescombinatie
  • Spoelbak
  • Keukenkraan
  • Paneelsysteem achterwand
  • Tip-on voor greeploze fronten
Prijs getoonde opstelling:
€ 43.681,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Grijs Marmer Keuken

Prachtig in eenvoud en tegelijkertijd een bijzonder element in uw interieur, de grijs marmeren keuken van next125. Geniet rondom het kookeiland met vrienden of familie van lange gezellige avonden. De keuken bestaat uit keramiek marmer grigio imitatie combineert met mat onyxzwart glas. De functionele systeemwand biedt plek voor een 'hangende tuin' met geïntegreerde daglicht-verlichting.

Maak deze stoere keuken af met stalen keukenrekken voor een industriële uitstraling. Deze grijze marmeren keuken is eigenzinnig en functioneel ingericht.

next125 NX 950 keuken

Werkblad: keramiek marmer grigio imitatie

Apparatuur: uitgebreide set apparaten van Miele

Front design: NX 950 Keramiek marmer grigio imitatie en glas mat onyxzwart

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Grijs Marmeren Keuken keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.