next125 Glas Mat Brons Metallic

NX 902 | NX 620

Keukenspecificaties

  • Combi-stoomoven
  • Inductie kookplaat
  • Vaatwasser
  • Koelvriescombinatie
  • Spoelbak
  • Keukenkraan
  • Robuust Kookeiland
Prijs getoonde opstelling:
€ 29.999,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

next125 Glas Brons Metallic Keuken

Transparant door het glas met een robuuste uitstraling. De combinatie van glas en hout zorgen voor een verrassende en sterke uitstraling. De typische kleur voor de fronten, gecombineerd met het houten wandmeubel maken deze keuken uniek. Een bijkomend voordeel is dat glas zeer hygiënisch en gemakkelijk te reinigen is. Daarnaast zorgt het matte glas voor een chique beleving, de kleur maakt het ingetogen en daarmee tijdloos.

Omschrijving next125 NX 902 keuken

Werkblad: RVS

Apparatuur: uitgebreide set inbouwapparatuur

Front design: NX 902 Glas mat Brons Metallic.
Ook verkrijgbaar in 8 andere kleuren, glas uitvoering.

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze next125 Glas Mat Brons Metallic keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.