Botanische Keuken

Keller Nyenborgh

Keukenspecificaties

  • Inductiekookplaat
  • Combi-oven
  • Koel-vriescombinatie
  • Vaatwasser
  • Afzuigkap
  • Goudkleurige Spoelbak
  • Goudkleurige Keukenkraan
  • Keramiek marmerlook werkblad
Prijs getoonde opstelling:
€ 18.670,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Botanische Keller Keuken

Een botanische keuken kunt u op verschillende manieren creëren. Kies voor een aantal grote groene kamerplanten en werk met natuurlijke, houten keukenaccessoires óf pak het in één keer goed aan en ga voor de botanische keuken. Een keukenontwerp van Keller keukens.

Met de kleur Botanic Green brengt u het buitenleven naar binnen. De groef in de kastenwand geven dat landelijke gevoel en het witte marmerlook keramiek werkblad in combinatie met de goudkleurige kraan en spoelbak brengen rijkheid.

Vindt u groen toch iets te gewaagd? Kies dan voor een mooie natuurlijk houtkleur in combinatie met zwart en werk met die mooie groene kamerplanten.

Keller Nyenborgh en Moyland

Werkblad: Keramiek wit marmerlook

Apparatuur: complete set apparatuur

Fronten: Nijenborgh zonder groef en Moyland met groef, structuurlak

Bijzonderheden: De gouden kraan en bijpassende spoelbak geven die rijke uitstraling aan deze warme en botanische keuken.

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Botanische Keuken keuken?
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.