Zwarte keuken met eiland

Geschreven door Raymond van Oorschot in Binnenkijker
12 juli 2020 | Aangepast op: 9 september 2021
Zwarte Keuken Met Eiland

Een schitterende zwarte keuken met eiland, gerealiseerd door SmartDesign Keukenstudio in ’s-Gravenhage. De grote keukenruimte leent zich goed voor een robuust en strak keukeneiland, voorzien van brede laden. Een op maat gemaakte koof boven het eiland geeft plek aan een plafondunit en verlichting om de werkruimte goed te belichten als er wordt gekookt. En is het tijd om te eten? Dan kan de verlichting sfeervol worden gedimd voor een prettige setting in de keuken tijdens het dineren. Wilt u ook graag een zwarte keuken met eiland zoals deze?

Neem dan contact met ons op

Zwarte keuken marmer blad

Een ultramatte zwarte keuken met marmer blad op het eiland. Een stijlvolle combinatie. Modern en tijdloos tegelijk door de contrasterende kleurkeuze. De klant koos voor een keramiek werkblad: Evora Ceramics Estatuario gepolijst. Door de gepolijste afwerking krijgt het marmer blad een chique glans, dit tegenover het matte keukenfront, zorgt voor een rustige samenstelling, maar zeker geen saaie.

Bekijk andere inspirerende binnenkijkers
Zwarte Keuken Met Kastenwand

Hoge zwarte kastenwand met keukenapparatuur

De hoge zwarte kastenwand met keukenapparatuur geeft de keuken een robuuste en complete uitstraling. Door de standbouw lijkt het of de kastwand ligt verzonken in de muur en oogt het opnieuw strak. Tegelijkertijd biedt de hoge zwarte kastenwand genoeg ruimte voor een uitgebreide set keukenapparatuur én opbergruimte voor de nodige keukenhulpmiddelen.

Zwart Keukeneiland
Aeg Keukenapparatuur

Samenstelling van de keuken

Deze zwarte keuken met eiland bestaat uit de volgende materialen:

Keukenfront: Keller Evia Ultra mat, Carbon (CB01) en zwartmatte grepen op de kastenwand

Keukenapparatuur: Siemens onderbouw vrieskast, AEG wijnbewaarkast, AEG espressomachine, AEG warmhoudlade, AEG laden, AEG multifunctionele oven met magnetronfunctie, AEG steampro stoomoven met sous-vide, AEG koelkast (310L), AEG inductiekookplaat, AEG vaatwasser, Novy plafondunit zwart Pure’line en Quooker flex kraan.

Werkblad: Keramiek werkblad. Evora Ceramics zonder randafwerking, Estatuario Gepolijst.

Wilt u ook een zwarte keuken met eiland?

Wilt u ook graag een zwarte keuken met eiland zoals deze gerealiseerde keuken? Breng dan een bezoek aan ons SmartDesign center in Maassluis. Of maak direct een afspraak zodat één van onze keukenadviseurs alle tijd voor u heeft om uw wensen en ideeën door te spreken. Zo stelt u uw smaakvolle droomkeuken samen.

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Stijlvolle Zwarte Keuken
Raymond van Oorschot
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak