Tijdloze keuken in Excellent Wonen

Geschreven door Coen van Gilst in Binnenkijker
16 juli 2019 | Aangepast op: 17 december 2020

Tevreden opdrachtgever roemt de werkwijze, het persoonlijke contact én de kwaliteit van SmartDesign Keukenstudio.

Moderne keuken met kookeiland

Gegrepen door de op internet gevonden keukencreaties van SmartDesign Keukenstudio, besluit het in Noord-Holland wonende echtpaar om per auto af te reizen naar de keukenspecialist in Maassluis. "Een enkele reis van een uur, maar we voelden dat het de tijd waard zou zijn, en dat gevoel bleek te kloppen. Want bij binnenkomst maakten we kennis met keuken- en interieuradviseur Coen van Gilst", kijkt de opdrachtgever terug op de start van de samenwerking, die leidde tot de realisatie van een oogstrelende maatwerkkeuken.

Excellent Wonen Keuken

Oprechte drive om iets moois en persoonlijks te realiseren

“Bij Coen proefden we vanaf het eerste moment de oprechte drive om samen met ons iets moois en persoonlijks te realiseren. Hij was niet uit op een snelle verkoop – dat zei hij ook letterlijk – maar wilde door te luisteren, mee te denken en zijn ervaring en creativiteit in te zetten uiteindelijk onze keukendroom verwezenlijken.

Nog voor het eerste ontwerp op tafel lag, wisten we zeker dat Coen onze man was en dat SmartDesign Keukenstudio onze keuken ging realiseren. Ik hou van mooie dingen en van kwaliteit. Tussen onze woonplaats en Maassluis liggen tal van keukenzaken die dat kunnen leveren, maar ik waardeer ook oprechte belangstelling, de wens om klanten te verrassen en de wil om een stapje extra te zetten, zonder dat daar direct een te factureren bedrag aan vastzit. Dat gewenste totaalplaatje vonden mijn vrouw en ik bij Coen en SmartDesign Keukenstudio. Ik meen het oprecht als ik zeg dat ik de zaak iedereen kan aanraden”, aldus de enthousiaste opdrachtgever.

"Wij zijn superblij met de keuken en het door SmartDesign Keukenstudio geleverde vakwerk. Het verhaal klopt van A tot Z."

Modern Keukenontwerp

Persoonlijke droomkeuken

Qua routing, materiaal- en kleurgebruik en apparatuur is de strakke, warme en royale leefkeuken in zijn geheel afgestemd op de wensen van de bewoners.

“Omdat de keuken op maat wordt gemaakt, konden we precies aangeven hoe hoog de werkbladen dienden te worden en hoe diep we de lades wensten. Zo koken en leven we nu in een keuken die niet alleen prachtig oogt, maar ook een hoog gebruiksgemak kent”, stipt de heer des huizes nog een belangrijk punt aan.

De prachtige keuken is voorzien van keukenapparatuur van het kwaliteitsmerk Gaggenau. Het door SmartDesign Keukenstudio geleverde maatwerkmeubel boven het fornuis is voorzien van afzuiging van het merk Wave. Een Nederlands designmerk, dat tevens voor het ontwerp en realisatie van de stalen constructie tekende.

“Wij zijn superblij met de keuken en het door SmartDesign Keukenstudio geleverde vakwerk. Het gehele verhaal klopt van A tot Z. Van de kennismaking en de ontwerpfase tot de plaatsing en de aftersales”, sluit de bewoner positief af.

Publicatie in Excellent Wonen

In samenwerking met het magazine Excellent Wonen is deze binnenkijker gerealiseerd en gepubliceerd in editie 3-2019.

Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak