Complete keuken met kookeiland

Geschreven op 17 maart 2020 door Coen van Gilst in Binnenkijker

Complete keuken met kookeiland

Ziet u in eerste instantie enkel een kookeiland in deze keukenruimte? Als u nog eens kijkt ziet u het ineens, de witte hoge kastenwand. Op een smaakvolle manier verwerkt waardoor er wel degelijk een complete keuken met kookeiland is gerealiseerd. Maar net even anders dan normaal. Laat u inspireren door deze unieke keuken. Wilt u graag meer weten?

Neem contact op

Keuken samenstelling

Voor deze greeploze keuken is gekozen voor de volgende apparatuur, keukenfronten en werkblad.

Keukenfront: Maatwerk keuken, Pascal 1. Eiken fineer, dekkend gelakt RAL 9005.

Keukenapparatuur: Quooker kokendwaterkraan, wijnkast, luxe side-by-side koelkast, inductiekookplaat, vaatwasser, heteluchtoven met stoomfunctie, heteluchtoven met magnetronfunctie en plafondunit verwerkt in koof.

Werkblad: Beton Evora Ceramics.

Wilt u ook een complete keuken met kookeiland?

Wilt u ook graag een complete keuken met kookeiland? En wilt u graag advies voor uw nieuwe keuken en bent u door deze keuken geïnspireerd? Deel uw wensen met onze keukenadviseurs zodat zij een uniek en passend keukenontwerp voor u maken. Kom langs in het SmartDesign center in Maassluis en één van onze keukenadviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw slimme en smaakvolle keuken.

Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.