Nieuwe kleuren TopLaminate en DecorTop

Geschreven door in Inspiratie
27 december 2022 | Aangepast op: 28 februari 2023

Nieuwe kleuren TopLaminate en DecorTop

Nieuwe kleuren worden toegevoegd aan de TopLaminate en DecorTop collectie van Dekker. Zo gaat het mee met de trends van nu en heeft u de keuze uit uiteenlopende kleurmogelijkheden, zodat u geniet van een smaakvolle keuken.

Kom inspiratie opdoen in het SmartDesign center
Invictus toplaminate

TopLaminate

De collectie van TopLaminate is uitgebreid met twee stijlvolle keukenbladen.

Invictus

Met zijn aardse uitstraling is de kleur Invictus de eerste marmerlook keuze binnen de TopLaminate collectie. Het donkere imitatie marmer heeft een lichte ader met een bruine toon, voor een zachte uitstraling. Een blad dat vraagt om gezien te worden met z’n opvallende patroon. Chique te combineren met een donker keukenfront en vooral een smaakmaker als het wordt gecombineerd met een licht keukenfront, omdat het dan zo mooi opvalt.

Sandy Gravel

Een neutralere en minstens net zo stijlvolle nieuwe toevoeging is de Sandy Gravel. Deze lichtgrijze steenlook heeft een subtiel dessin. Vrijwel niet van echt steen te onderscheiden maar dan met alle voordelen van een TopLaminate keukenblad.

Sandy gravel toplaminate

Vrijwel niet van echt steen te onderscheiden

Sandy Gravel ~ TopLaminate

Wat is TopLaminate?

TopLaminaat® is een erg functioneel materiaal en interessant geprijsd. Het kan toegepast worden in de keuken als keukenblad, barblad of achterwand. Het basismateriaal wat wordt gebruikt in is multiplex of spaanplaat.

Ook is het mogelijk om Greengridz als basismateriaal te kiezen. Dit is biologisch afbreekbaar en daarom een 100% verantwoorde keuze met een hele kleine ecologische voetafdruk.

Lees meer over TopLaminate

DecorTop

Ook de collectie van DecorTop wordt verrijkt met twee prachtige nieuwe bladen.

Decortop nieuwe kleuren

Discovery

Een waardevolle toevoeging is de Discovery. Een marmerlook keukenblad dat helemaal voldoet aan de wensen van nu. Een prachtig donker marmerlook blad met lichte aders die een keuken onmiddellijk de stijlvolle uitstraling geeft, die past bij een hotel chique keukenstijl. Maak het af met een gekleurde spoelbak en bijbehorende kleur keukenkraan.

Braveheart

Een fraaie tegenhanger is de nieuwe kleur Braveheart. De zachte, natuurlijke kleurstelling in steenlook geeft een vriendelijke uitstraling aan uw keuken. Dit is een ware allemansvriend en past zich makkelijk aan bij ieder soort keukenfront.

Wat is DecorTop?

Het verschil met TopLaminate is dat DecorTop er net iets robuuster uitziet, en ook zo aanvoelt. Dat komt door het extra dikke laminaat, waardoor structuren nog beter zicht- en voelbaar zijn. Het is mogelijk om Greengridz als basis te kiezen. Dit is biologisch afbreekbaar en daarom een 100% verantwoorde keuze met een hele kleine ecologische voetafdruk.

Meer over Greengridz

Meer weten over de nieuwe kleuren TopLaminate en DecorTop?

Bent u benieuwd naar de nieuwe kleuren van deze keukenbladen? In het SmartDesign center laten wij de kleuren graag aan u zien. Zo kunt u ze makkelijk combineren met verschillende keukenfronten om een goede indruk te krijgen van uw aanstaande droomkeuken. Kom langs om een kijkje te nemen of maak van te voren alvast een afspraak via de website.

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak