Hotel chique keuken

Geschreven door Coen van Gilst in Inspiratie
22 juni 2021 | Aangepast op: 2 juni 2021

'Een keuken die luxe uitstraalt'

Hotel Chique Keuken

Wat is hotel chique?

Laten we beginnen met de definitie van hotel chique. Hotel chique staat voor een interieur dat zich kenmerkt door een mix van natuurlijke materialen die luxe en rust uitstralen in combinatie met ton sur ton kleuren. Ter verduidelijking staan hieronder een paar inspirerende sfeerbeelden van een typische hotel chique woonstijl.

Wilt u een hotel chique keuken?

Hotel Chique Interieur

Bent u in deze lijn op zoek naar een bijpassende hotel chique keuken? Bij SmartDesign Keukenstudio weten wij als geen ander hoe dit het beste kan worden ontworpen. Vooral omdat wij niet enkel en alleen naar de keuken in de woning kijken. Maar juist met oog voor interieur en detail willen wij de keuken graag laten overvloeien in de rest van de ruimte. Zodat er synergie is en de ruimte de juiste ambiance heeft.

Een keuken in hotel chique stijl is een goede keuze als uw voorkeur ligt in de combinatie van natuurlijke materialen, afgewisseld met bijvoorbeeld marmer(look) en goud of messing-achtige tinten. Dat zorgt voor een vleugje spanning, zonder dat het too much is.

Hotel Chique Keuken

Tips voor een hotel chique woonstijl

Een aantal tips die wij kunnen geven om die typische hotel chique woonstijl toe te passen in uw interieur zijn:

1. Rookglas
Kies voor rookglas. Denk niet alleen aan een vitrinekast of bovenkasten in de keuken met rookglas, maar ook aan verlichting met lampen gemaakt van rookglas. Juist door deze accenten op meerdere plekken in huis terug te laten komen zorgt voor de juiste sfeer.

2. Velvet
Durf gewaagd te kiezen voor een velvet stof voor de meubelen. Van bank tot een opvallende fauteuil en de barkrukken aan het keukeneiland. Alles in een gelijke kleurtoon, bekleed in een warme velvet stof geeft de uitstraling van de hotel chique woonstijl.

3. Hoogpolig vloerkleed
Voor extra warmte kiest u voor een hoogpolig vloerkleed in uw woonkamer. Bij voorkeur een lekker groot kleed waar de hele zithoek op past.

4. Opvallend behang
Bijzonder behang met een structuur zoals slangenprint, lederlook of een glans geeft een fraai accent in het huis. En door deze subtiel terug te laten komen op andere plekken ontstaat er eenheid.

5. Ton sur ton
De laatste tip is om te kiezen voor een ton sur ton kleurstelling naast deze mix aan natuurlijke materialen. Met een warme en zachte tint is er rust in de woning en dat zorgt voor de juiste balans.

Meer weten over een hotel chique keuken?

Wilt u meer weten over het realiseren van een hotel chique keukenstijl? Maak een afspraak via onze website zodat u alle tijd heeft om advies in te winnen van één van onze ervaren keukenadviseurs.

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak