next125 Collectie 2022

Geschreven door Stijnie Bakker in Inspiratie
17 augustus 2022 | Aangepast op: 17 augustus 2022

next125 collectie 2022

next125 komt met een smaakvolle toevoeging aan de collectie, waar ruimte is voor lichte tinten en puurheid. Puristisch, strak en minimalistisch, omschrijft next125 het zelf. Oordeel zelf en ontdek het bij SmartDesign.

In dit artikel vind u meer over:

In één video de highlights ontdekken? Bekijk dan onderstaande video met de nieuwe collectie.

Nieuwe keukenfronten

next125 staat voor authentieke keukens, woonomgevingen en iconische elementen. Puristisch, strak en minimalistisch. Dat is het uitgangspunt. Met dit in het achterhoofd zijn een reeks nieuwe fronten geïntroduceerd. Helemaal van deze tijd en tegelijkertijd stijlvol tijdloos.

  • NX660 | Houten front met design kader
  • NX670 | Houten front met verticale latjes

NX660 | Houten front met design kader

De NX660 is een nieuwe lijn en betreft een keukenfront met een minimalistisch kader. Voor een stijlvolle keuken. Verkrijgbaar in 5 natuurlijke tinten: eiken elegant bianco licht, eiken elegant natuur, eiken elegant zijdegrijs, eiken elegant tabak, eiken elegant grafietgrijs.

NX670 | Houten fronten met verticale latjes

De populaire Japandi stijl wordt steeds vaker toegepast door mensen in hun interieur. En dat is nu ook mogelijk om toe te passen in uw keuken. Met het NX670 front van next125 kunt u kiezen tussen een eiken bianco licht of een noten natuur afwerking. De verticale rillen geven een bijzondere uitstraling aan de keuken.

Binnenkort wordt een next125 keuken in Japandi stijl bij ons geplaatst. Met het keukenfront eiken bianco licht wordt er een inspirerende nieuwe keuken toegevoegd aan het SmartDesign center.

Bekijk de sneak preview.

Next125 collectie 2022

Nieuw kleurenpalet

Een opvallende zacht- en puurheid is te zien in het kleurenpalet van next125. Geïnspireerd door de natuur zijn het kleuren die ervoor zorgen dat de keukens een opvallende, smaakvolle en tijdloze uitstraling krijgen.

De SensiQ-lijn van next125 is ook enorm uitgebreid met maar liefst 7 nieuwe natuurtinten. SensiQ is een speciaal kunststof dat fluweelzacht aanvoelt en een handige anti-fingerprint eigenschap heeft. Ontdek meer over de voordelen van dit materiaal.

Pocketdeuren

De introductie van de next125 pocketdeuren vond in 2020 plaats. Inmiddels is het pocketsysteem verkrijgbaar in verschillende fronten waardoor u een complete ervaring creëert in uw interieur. De uitstraling van een kast voor rust en een ruimtelijke uitstraling. Bij het openen verschijnt er een complete keuken, pantry of bar.

Kleinmeubelen voor eenheid

Om het interieur compleet te maken en de keukenelementen door te trekken zijn er verschillende kleinmeubelen ontwikkeld. Zo is er de trolley, vitrinekasten en side boards voor eenheid in het interieur.

Next125 kleinmeubelen

Ontdek de next125 collectie 2022 in het SmartDesign center

Bent u nieuwsgierig geworden naar de next125 collectie 2022? Heeft u vragen of wilt u het graag in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan het SmartDesign center waar we een aantal smaakvolle next125 keukens hebben staan. Ook zijn er van alle keukenfronten, -bladen en -grepen voorbeelden te zien. Krijg een goede indruk van uw nieuwe droomkeuken. Kom gewoon langs om maak meteen een afspraak met een van onze keukenontwerpers.

Maak een afspraak Bekijk inspirerende next125 keukens
Next125 nx510 azuurblauw
Stijnie Bakker
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak