Greeploze keuken apparatuur Miele Artline

Geschreven op 12 september 2016 door David van 't Hof in Inspiratie

Ontdek de greeploze keukenapparatuur van Miele Artline, verkrijgbaar bij SmartDesign Keukenstudio als Miele Kitchen Experience Partner.

Een greeploze keuken is niet nieuw, maar keukenapparatuur zonder grepen is dat wel. Miele heeft een compleet nieuwe lijn uitgebracht die een greeploze keuken volledig greeploos maakt, namelijk Miele Artline.

Miele Artline - Innovatief en design

De designline van Miele heet Artline. Innovatieve techniek in een exclusief, tijdloos design. De greeploze apparatuur is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk grafietgrijs, obsidiaanzwart en briljantwit. Het ingetogen design en de rechte lijnen geven een strakke uitstraling aan uw keuken.

Greeploze keukenapparatuur

Miele heeft een compleet aanbod aan Artline keukenapparatuur gelanceerd. Zo is er de greeploze koffieautomaat, koel- en diepvrieskast, ovens, gourmet-warmhoudlade, vacumeerlade, vaatwasser, afzuigkap en kookplaat.

Touch2Open en SoftOpen-technologie

Miele Artline wordt mogelijk gemaakt door de Touch2Open en SoftOpen technologie. Raak de sensortoets licht aan en de deur wordt ontgrendeld door Touch2Open. SoftOpen zorgt voor een soepele deurbeweging waarbij de deur - wanneer deze bijna helemaal open is - wordt gedempt.

Bekijk de apparatuur mogelijkheden voor uw keuken

Apparatuur
David van 't Hof
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.