Greeploze keuken apparatuur Miele Artline

Geschreven door David van 't Hof in Inspiratie
12 september 2016 | Aangepast op: 17 december 2020

Ontdek de greeploze keukenapparatuur van Miele Artline, verkrijgbaar bij SmartDesign Keukenstudio als Miele Kitchen Experience Partner.

Een greeploze keuken is niet nieuw, maar keukenapparatuur zonder grepen is dat wel. Miele heeft een compleet nieuwe lijn uitgebracht die een greeploze keuken volledig greeploos maakt, namelijk Miele Artline.

Miele Artline - Innovatief en design

De designline van Miele heet Artline. Innovatieve techniek in een exclusief, tijdloos design. De greeploze apparatuur is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk grafietgrijs, obsidiaanzwart en briljantwit. Het ingetogen design en de rechte lijnen geven een strakke uitstraling aan uw keuken.

Greeploze keukenapparatuur

Miele heeft een compleet aanbod aan Artline keukenapparatuur gelanceerd. Zo is er de greeploze koffieautomaat, koel- en diepvrieskast, ovens, gourmet-warmhoudlade, vacumeerlade, vaatwasser, afzuigkap en kookplaat.

Touch2Open en SoftOpen-technologie

Miele Artline wordt mogelijk gemaakt door de Touch2Open en SoftOpen technologie. Raak de sensortoets licht aan en de deur wordt ontgrendeld door Touch2Open. SoftOpen zorgt voor een soepele deurbeweging waarbij de deur - wanneer deze bijna helemaal open is - wordt gedempt. Voor andere Miele apparatuur is het ook mogelijk om gebruik te maken van Knock2Open.

Bekijk de apparatuur mogelijkheden voor uw keuken

Apparatuur
David van 't Hof
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak