Witte Greeploze Miele Keuken

Geschreven door Raymond Mosselman in Binnenkijker
10 oktober 2017 | Aangepast op: 17 december 2020

Mariëla laat ons binnenkijken in haar keuken. Het hele is gestript en na zeven weken was alles opnieuw opgebouwd. Tijd om samen met haar gezin te genieten van het nieuwe huis.

Wat een sfeervol huis is het geworden!

"Ja, we zijn er ook heel blij mee. Het hele huis is gestript en opnieuw opgebouwd. Het begon met de wens voor een nieuwe keuken, maar dan val je al snel van de ene woonwens in de andere. In eerste instantie hadden we het erover of we wilden verhuizen, maar dit huis zou na de verbouwing aan al onze wensen voldoen. We hebben dus besloten hier te blijven wonen en hebben het complete huis verbouwd. Tijdens de verbouwing zijn we vlakbij in een vakantiehuis gaan wonen. Na zeven weken was alles klaar."

Mariela Miele

Was SmartDesign Keukenstudio de eerste keukenzaak die jullie bezochten?

"Nee, bij de eerste zaak die we hadden bezocht voelde het alsof we werden gedwongen om te kopen wat de keukenverkoper wilde. Er werd niet goed naar ons geluisterd. We wonen 18 jaar in ons huis en weten wat we wel en niet willen. Vrienden hebben geadviseerd om naar SmartDesign Keukenstudio te gaan. Daar vragen ze vooral naar jouw wensen. Nou, dan kom je veel sneller bij het realiseren van je plannen! En we zijn blij dat we besloten hebben alle plannen te laten uitvoeren en niet alleen de keuken.

SmartDesign Keukenstudio heeft goed meegedacht over de inrichting van alle ruimtes. Hij kwam met hele goede suggesties, zoals hier in de keuken. De ketel is vervangen, de wasmachine en droger uit de keuken verplaatst naar de kelder en zo ontstaat er hier een strakke wand die je kunt openen. Daarmee is de ketel uit het zicht en ik heb heel veel ruimte om bijvoorbeeld schoonmaakspullen op te bergen."

Witte Greeploze Keuken Met Fornuis

Kun je aangeven wat jouw nieuwe keukenwensen waren?

"Ik wilde heel graag een apothekerskast. De keukenverkoper waar we in eerste instantie naar toe gingen, gaf aan dat dit niet zou passen. Bij SmartDesign Keukenstudio werd deze wens wel serieus genomen en ik ben heel blij met deze kast. Een tweede eis was een vrijstaand fornuis. Ik heb Spaanse roots en mijn oma had precies zo’n fornuis. Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik als kind in mijn oma’s keuken was en zij achter dat fornuis stond. Het is overigens het enige apparaat dat niet van Miele is. Als Miele zo’n fornuis zou hebben, dan was echt alles van Miele geweest."

Greeploos Witte Keuken Miele

Waarom kozen jullie voor Miele-apparaten?

"Die keuze was heel simpel. Met de vorige apparaten hebben we zoveel ellende gehad. Ik heb er geen zin meer in om elke keer mijn vaatwasser te moeten laten vervangen, dus ik zei tegen mijn man dat we in de nieuwe keuken apparaten moesten nemen die goed zijn. Naast het fornuis hebben we een combi-stoomoven en warmhoudlade. Voor ons is de lade ideaal, omdat de kinderen nog weleens op andere tijden thuiskomen. En de combi-stoomoven gebruik ik heel graag. Het is samen met de warmhoudlade mijn favoriete keukenapparaat. Mijn brownies komen er lekkerder uit dan bij een gewone oven. Voor rosbief gebruik ik de bratometer, dan komt het vlees er altijd goed uit."

Miele Perfectfresh Koelkast

En vandaar de keuze voor twee koelkasten?

"Ik moest altijd de koelkast volproppen, daarom wilde ik er twee. We hebben nu twee volle koelkasten. De PerfectFresh lades zijn ideaal. Alles blijft langer vers en groenten blijven er goed uitzien."

Alles blijft veel langer vers en groenten en sla blijven heel mooi

Heb je een tip voor mensen die nu op zoek zijn naar een nieuwe keuken?

"Het is ontzettend belangrijk dat jij je prettig voelt bij het gesprek. Iemand die naar je luistert en de tijd voor je neemt."

Witte Compacte Keuken
Raymond Mosselman
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak