Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Joost vd Bergh
Joost vd Bergh

“Na 8 jaar moest onze keuken weer opnieuw gesteld worden, Jeroen had dit zo voor elkaar en alles loopt en draait weer super. En dat wordt gratis gedaan na 8 jaar, gewoon...”

Cees Jan Hut
Cees Jan Hut

“Uitstekend geholpen door Robert. Onze 12 jaar geleden geplaatste Siematic keuken had een probleem met een scharnier in een kast. Dit is door Robert zonder kosten opgelost. Top...”

Emmy Prins-v.d. Lugt
Emmy Prins-v.d. Lugt

“Mijn grote woonkamer had, als nadeel, een veel te kleine keuken met weinig lichtinval. Coen van Gilst heeft dat uitstekend opgelost door de keuken uit te breiden en te...”

Roy
Roy

“SmartDesign maakt zijn reputatie waar. Gedurende het gehele traject van het uitzoeken/ontwerpen van de keuken tot een het plaatsen ervan verliep alles perfect. Een...”

Conny Tielrooij
Conny Tielrooij

“Vakmanschap met een grote V. Daar staat SmartDesign Keukenstudio voor. Van ontwerp en advies door Coen van Gilst, opmeten en installatietekeningen door Raymond Mosselman,...”

A.J. van der Rhee
A.J. van der Rhee

“Nieuwe keuken, heel blij mee. Samenwerking met de werknemers van Smart Design was heel fijn. Het plaatsen is geheel volgens de door Smart Design gemaakte planning verlopen....”

Pagina 3 van 50
Maak een afspraak