Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Mike
Mike

“Keuken kopen moet een feestje zijn maar de realiteit is vaak anders. Dan maar is naar SmartDesign Keukens in Maasluis, waarom? Nou..de bestaande keuken in onze nieuwe woning...”

Familie Lubout
Familie Lubout

“Na diverse keukenzaken te hebben bezocht, zijn wij terecht gekomen bij Smartdesign keukens in Maassluis. Wat ons meteen opviel was de klasse die deze zaak uitstraalt. Wij zijn...”

Lankhaar
Lankhaar

“Goede kwaliteit keuken! Mooi stoer blad. Verrassend mooi resultaat door de fineer horizontaal te doen. Ontwerp klopt helemaal. Coen is een vakman die super goed adviseert.”

Maarten
Maarten

“Fantastisch bedrijf. We kregen vriendelijk en deskundig advies over alle mogelijkheden voor de keuken. Daarbij werden niet alleen de dure opties aangeraden of alleen gekeken...”

Engel
Engel

“Onze ervaringen met SmartDesign Keukenstudio zijn uitstekend. Gastvrij, en klantgericht en van begeleiding, ontwerp, planning tot installatie, een prima verlopen proces. Wij...”

Karin Prins
Karin Prins

“Wij zijn door Enno geholpen bij het uitzoeken van onze (droom) keuken, het resultaat is prachtig! De service en kwaliteit die Smart Design levert is uitmuntend.”

Pagina 3 van 46
Maak een afspraak