Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Fam. van Staalduinen
Fam. van Staalduinen

“Wij hebben hier in 2008 een Kellerkeuken gekocht. Een van de onderdeurtjes kreeg een probleem met de ophanging. De scharnieren zijn keurig door nieuwe vervangen en alles kan...”

Kees en Christof
Kees en Christof

“Wat begon met de vraag: we willen onze L-vormige keuken vervangen, eindigde dankzij het advies van Coen in een compleet andere indeling en een complete verbouwing. Resultaat:...”

P.A. Kneppers
P.A. Kneppers

“Onze keuken bevalt ons - na 20 jaar - nog altijd uitstekend. Maar ja, begrijpelijk, er gaat wel eens iets kapot. Zo ook het deksel van de afvalbakken. De afvalbakken staan in...”

J.C.Uljee
J.C.Uljee

“De onderkast deur sloot niet 100% (na 11 jaar). De service van Dhr Aren Melissant was zeer goed, scharnieren vervangen.”

caroline
caroline

“Op onze zoektocht naar een nieuwe keuken bij Smart Design in Maassluis terecht gekomen. Fantastisch geholpen door Olaf Blom met zijn ontwerp. Nu een super mooie keuken. Erg...”

Marlise Schouten
Marlise Schouten

“Zeer goed geholpen en meegedacht in verschillende oplossingen voor de nieuwe #droomkeuken. SmartDesign komt haar afspraken na en levert op tijd! Goede en mooie materialen....”

Pagina 3 van 53
Maak een afspraak