Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Klanten beoordelen ons met een
9.8
wil vreugdenhil

“Na vele keukens gezien te hebben, zijn we geslaagd bij Coen. Daar hebben wij door de goede uitleg een droom van een keuken samen gesteld. Na geplaatst te hebben zijn we super…”

Marcella

“Afgelopen zomer hebben wij samen met Stijnie Bakker onze keuken ontworpen. Zij heeft heel goed naar ons geluisterd en meegedacht. Na een vervelende ervaring met een andere…”

Fam. Huizinga

“Bij elke verhuizing hoort een nieuwe keuken. 3e verhuisd en 3 keer een nieuwe keuken van SmartDesign. Volgens mij zegt dit alles over deze zaak, anders kom je niet 3 keer…”

Eelco

“Gebeld omdat na 7jr gebruik een aantal laden niet goed meer sluiten. Monteur Aren is zeer vlot en professioneel te werk gegaan en heeft ook advies gegeven rond een knipperend…”

Fam. Waarts

“Zonde zonde zonde, waarschijnlijk met een zware pan een stukje van het granieten gebrande aanrechtblad afgestoten. En de keuken is nog maar een half jaar oud! Gelukkig kon…”

Jurgen Hoek

“Wij hebben een zwarte moderne keuken gekocht met een prachtig gemarmerd blad. De werkelijkheid was nog fraaier dan de tekening. Alles binnen de afgesproken tijd en tip top…”

Pagina 3 van 62
Maak een afspraak