Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Esseboom
Esseboom

“We hebben een mooie keuken gekocht met AEG apparaten uit de huisselectie. We werden goed geadviseerd op alle vlakken met een duidelijke uitleg. Ook werd er nagedacht in...”

Ingrid Hofman
Ingrid Hofman

“Adviseur Coen v Gilst heeft goed met ons meegedacht over het ontwerp van onze Next 125 keuken. Het eindresultaat is niet alleen erg mooi geworden, maar bovenal erg praktisch...”

W.assenberg
W.assenberg

“Wij kwamen bij de keukenstudio via mijn zwager bij het eerste bezoek was voor ons al heel duidelijk hier kopen wij onze keuken en wel om de volgende reden er werd op...”

Jantine van Boheemen
Jantine van Boheemen

“Een paar jaar geleden hebben wij bij de Keukenstudio een Keller keuken gekocht. Vandaag is er een monteur langs geweest om nog twee extra korven in onze keuken te plaatsen...”

Matthew van Zwieten
Matthew van Zwieten

“Wij hebben een keuken gekocht bij smart design keuken studio. Echt een aanrader. Goede begeleiding bij keuze van keuken en apparatuur waarbij je als klant centraal wordt...”

Nico en Diana van der Sande
Nico en Diana van der Sande

“Wat hebben wij een prachtige Next125 keuken! Coen van Gilst heeft ons heel deskundig met veel kennis van interieur geadviseerd! De montage verliep ook heel voorspoedig, alleen...”

Pagina 3 van 48
Maak een afspraak