Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Ronald Gies
Ronald Gies

“Prettige ontvangst in de showroom. Goede informatie over de producten, heel fijn dat er werd meegedacht. Het resultaat mag er zijn, wij zijn er heel blij mee!”

Karen
Karen

“Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij een keuken gekocht bij SmartDesign Keukenstudio. Van het eerste gesprek tot plaatsing; alles liep perfect. De klant staat hier echt op 1.…”

Conrad Tans en Agneta Tuijl
Conrad Tans en Agneta Tuijl

“Na veel zoekwerk en inspiratie op het internet, kwamen wij bij Smart Design uit. Wij werden geholpen door Stijnie. Zij en het hele team heeft ons in het hele proces super…”

Peter van Reeven
Peter van Reeven

“Wij zijn super tevreden over onze nieuwe keuken! Het ontwerp past perfect in ons huis. Met veel creativiteit is hier aan gewerkt. De installatie en de montage verliepen…”

Geert Dijkstra
Geert Dijkstra

“Na reeds meer dan 3 jaar van onze keuken genoten te hebben, hadden we een probleempje met de koelkastdeur. Binnen een week na de melding kwam Aren Mellisant voor de…”

Kees Zwaan
Kees Zwaan

“Ik heb al vele jaren een Siematic keuken. 6 jaar geleden besloot ik de keuken uit te breiden met een grotere koelkast, een flessenrek en twee lades. Om het aanzien van deze…”

Pagina 3 van 58
Maak een afspraak