Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Klanten beoordelen ons met een
9.8
Tariq Santoe

“Voor onze nieuwbouw waren we opzoek naar een keuken met specifieke wensen. Bij veel keukenboeren niet geslaagd tot we belande bij SmartDesign Keukenstudio. Hier zijn we met…”

Nicole Ammerlaan

“Coen heeft een heel mooi ontwerp gemaakt voor onze nieuwe keuken. Het proces van ontwerp tot plaatsing verliep erg soepel en een tussentijdse aanpassing was ook geen…”

Jan willem Doelman

“Wij hebben een keuken gekocht bij Smartdesign Keukenstudio in maart en deze is half augustus geplaatst. In de tussen liggende periode heel fijn contact gehad kregen altijd…”

Familie Brink

“Mooie keuken ontworpen, goed advies, meedenken, installatie van keuken ook goed. Alle medewerkers zowel ontwerper, bezorgers keuken en installateurs super nette en…”

Richard Stadt

“Vanaf de binnenkomst tot aan het thuisbezoek het is allemaal hartelijk, gastvrij maar vooral professioneel. We zijn erg goed geholpen, er is creatief meegedacht zowel in de…”

Ruud van der Ploeg

“SmartDesign / Coen van Gilst heeft onze droom verwezenlijkt. Het was Coen al snel duidelijk dat de keuken een centrale plek in ons nieuwe huis moest zijn. De geplaatste…”

Pagina 3 van 69
Maak een afspraak