Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Frans en Amanda Coenders
Frans en Amanda Coenders

“We hadden al eerder een keuken gekocht bij SmartDesign, dus bij ons nieuwe huis wisten we waar we moesten zijn. We wilden de keuken van onze dromen in het huis van onze...”

Fam Molendijk
Fam Molendijk

“SmartDesign heeft een mooie, gezellige showroom. Groot genoeg om de diversiteit in het aanbod te tonen, maar geen extreme oppervlakte waardoor het persoonlijke gevoel verloren...”

Francis
Francis

“We zijn heel tevreden en blij met de geboden service van SmartDesign. Van de verkoper tot de monteurs toe. Elke wens heeft Coen Van Gilst voor ons uitgetekend zodat we nu onze...”

René Driedonks
René Driedonks

“Wij zijn bijzonder tevreden. Over het gehele traject heeft SmartDesign een uitstekende prestatie neergezet. Geduld, tijd en deskundigheid bij het tot stand komen van het...”

melanie
melanie

“Wij zijn super tevreden over de services. Ze staan altijd voor je klaar en eerlijk advies. Ook is het een kwalitatief een erg mooie keuken. We zijn super tevreden over het...”

Erik Smit
Erik Smit

“Via een familielid kwamen wij terecht bij SmartDesign Keukenstudio Maassluis. We zijn erg goed geholpen door Olaf tijdens de ontwerpfase van onze keuken. Olaf kwam vanuit zijn...”

Pagina 3 van 42
Maak een afspraak