Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
Yvonne en Kees
Yvonne en Kees

“Wij hadden al voorwerk gedaan en onze wensen voor onze keuken al klaar. Toch nog enkele aanpassingen gemaakt in het ontwerp en materialen uitgezocht samen met André van der...”

F. J. Oudenbroek
F. J. Oudenbroek

“Een complete keuken en bijkeuken vanaf het ontwerp tot de plaatsing is alles goed gepland en uitgevoerd, ook het uitlopen van de bouw werkzaamheden door de aannemer werden in...”

W. van der Steen
W. van der Steen

“Tijdens een lange oriëntatieperiode voor een nieuwe keuken in bladen en bezoeken aan speciaalzaken, kwam ik ook bij SmartDesign. Een eerste oriëntatiebezoek verliep positief....”

P. van Sorge
P. van Sorge

“Gekocht de SmartSelect Glasline droomkeuken bij Smartdesign Keukenstudio. Zeer goede en profesionele advisering bij het ontwerp van de keuken in de ruimtelijk omgeving van de...”

FAMILIE BAGGELAAR
FAMILIE BAGGELAAR

“Na 22 jaar toe aan een nieuwe keuken.Heel erg prettig geholpen door André v.d. Saag. Absoluut geen dwang. Ook thuis uitstekende adviezen gekregen van Raymond. Zeer vakkundige...”

Hennep
Hennep

“Wij zijn heel prettig en leuk geholpen door Andre van der Saag. Leuk dat hij nog even langs is geweest na het plaatsen van de keuken. We wachten nog op een paar dingetjes die...”

Pagina 3 van 44
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.