Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
Lenny Schmale
Lenny Schmale

“In het voorjaar van 2019 kozen wij voor Smart Design Keukenstudio te Maassluis na een flink aantal keukenstudio's te hebben bezocht. Wij wilden naast een nieuwe keuken ook een...”

Donkervoort
Donkervoort

“Mooie keuken gekocht; goede service; luisteren naar de klant! Kan deze keukenzaak van harte aanbevelen! Keuken perfect gemonteerd.”

R. Rutgrink
R. Rutgrink

“Wij hebben door SmartDesign Keukenstudio een keuken laten ontwerpen en installeren. Van ontwerp tot realisatie zijn we bijzonder goed en vakkundig geholpen. Coen en zijn...”

Kloppenburg / Nieuwstraten
Kloppenburg / Nieuwstraten

“Na 30 jaar samen met een adviseur een nieuwe keuken samengesteld op hetzelfde adres als waar de vorige is besteld . We troffen daar een telg aan uit een familie van...”

Robert
Robert

“Voor onze nieuwbouwwoning kwamen we via Qasa toch ook bij (toen nog) Keukenstudio Maassluis uit (inmiddels hernoemd naar SmartDesign), ietwat gereserveerd en achterdochtig de...”

Paula en Bianca
Paula en Bianca

“Voor een niet standaard oud huis zochten we een keuken die op zou gaan in de ruimte. Een centrale plek in huis waar je niet het gevoel hebt in de keuken te staan. Samen met...”

Pagina 2 van 44
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.