Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Klanten beoordelen ons met een
9.8
Sandra en Martin Post

“Wij zijn via goede reviews bij Smart Design terecht gekomen. We hadden geen idee hoe we de ruimte zo goed mogelijk konden benutten. Coen heeft dit helemaal voor elkaar…”

Familie den Elsen

“18 jaar geleden kochten wij een keuken bij Smart Design Keukenstudio en waren toen zeer tevreden. Reden genoeg om voor ons nieuwe huis ook weer langs te gaan bij de…”

Peter Borsboom / Silvia Alblas

“Door de goede reviews op dit platform bij SmartDesign Keukenstudio terecht gekomen. Met een hele open vraag: Een keuken die paste in de ruimte waarin ook het…”

kees Oudshoorn

“Schitterde keuken, perfect advies en geweldige service. Wij hebben een keuken met gouden fronten gekocht maar er bleek kleur verschil in de deuren te zitten. Ik heb gebeld…”

Henk en Anne-Marie Rietveld

“op aanraden van goede vrienden zijn wij terecht gekomen bij Smart Design Keukenstudio. Uitstekend geadviseerd door Coen van Gilst. Het eindresultaat is een prachtige strakke…”

Saskia en Dirk-Jan 't Hoen

“Fijn geholpen door Coen van Gilst. Dacht goed mee toen wij een wijzig aanbrachten in het plan. Altijd vriendelijk, vol ideeën en bereid om mee te denken. Levering en…”

Pagina 2 van 75
Maak een afspraak