Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Groenewegen
Groenewegen

“Keuken laten tekenen en gekocht bij SmartDesign Keukenstudio. Een Keller keuken. Super fijne zaak. Goede service, als er iets was (hoe klein ook) kwam de monteur het bekijken/...”

Fam Stuijts
Fam Stuijts

“Heel fijn ontvangen op onze eerste afspraak en er werd direct met ons meegedacht.Geen "verkoop-verhaaltjes", maar een duidelijk en open ervaring. Bedankt André SasOok tijdens...”

Jos
Jos

“Keuken helemaal naar ons zin! Complimenten voor Coen van Gilst, hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en dit in een prachtige keuken weten te vertalen. Erg professioneel...”

Wim en Carola Triel
Wim en Carola Triel

“Vanaf het eerste contact hadden we goede klik met Andre. Zijn advies om het kookgedeelte te verplaatsten naar de andere zijde van de keuken was een eye opener. We waren per...”

Isabelle Cogenbach
Isabelle Cogenbach

“Ik belde met SmartDesign over mijn bestek-la, waarvan de dragers uit de kastenwand waren gekomen en de la niet meer functioneerde. Mijn keuken is al tien jaar geleden...”

Olga Sprong
Olga Sprong

“Van ontwerp tot en met plaatsing zijn we erg tevreden over de service van Smartdesign. Andre heeft ons gedurende het traject goed geadviseerd en de bouwers van de keuken zijn...”

Pagina 2 van 49
Maak een afspraak