Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Koos en Nanja Moerkerken
Koos en Nanja Moerkerken

“Ontzettend blij zijn wij met Smartdesign. Er is een prachtig ontwerp neergezet door Coen van Gilst. Het ontwerp voldoet volledig aan onze wensen en overtreft onze…”

Bram & Leo
Bram & Leo

“Hadden heel Nederland afgereisd op zoek naar keukens, en gewoon bij ons in Maassluis liepen we direct tegen de juiste aan, geen doorsnee model maar een Design helemaal naar…”

R Blok en C. van der Waal
R Blok en C. van der Waal

“We zijn super blij met onze nieuwe keuken, die nu samen met onze woonkamer één geheel is geworden. De keuken die Coen van Gilst voor ons heeft uitgetekend past perfect bij…”

W. Barendrecht
W. Barendrecht

“In onze keuken, die 3 jaar geleden geplaatst is, was vorige week lekkage. Jeroen constateerde dat het uit de Qooker kwam; die stuurde meteen een nieuwe uitloopslang, maar dat…”

Elly Alberti
Elly Alberti

“Bij Coen een Schüllerkeuken gekocht, werd prima geadviseerd ook met betrekking tot werkblad, apparatuur en kleurstelling. Levering en plaatsing gingen perfect volgens…”

Fam. De Haas
Fam. De Haas

“We zijn zeer goed ontvangen en begeleid door Coen van Gilst, door z'n brede kennis, originele oplossingen en eerlijk advies. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Bedankt!”

Pagina 2 van 58
Maak een afspraak