Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Esther
Esther

“Zo'n vijf jaar geleden hebben wij een keuken gekocht bij toen nog Keukenstudio Maassluis. Wij zijn erg tevreden en zijn goed geholpen door Raymond Mosselman. Ik zou er zo weer...”

Cor en Jeanette Spee
Cor en Jeanette Spee

“We zijn zeer blij met onze nieuwe keuken. In de voorbereiding zijn we prima geadviseerd door Coen en hij heeft een prachtig ontwerp voor ons gemaakt. Belangrijk was dat hij...”

J. Dobbeling
J. Dobbeling

“Wij hebben 7 jaar geleden een Siematic keuken gekocht bij toen nog Keukencentrum Maasluis. Een van de kastdeurtjes sloot niet goed meer. Zelf afstellen lukte niet ook na...”

Maaike Alderliesten
Maaike Alderliesten

“Een nieuwe keuken kopen? Super spannend. Maar bij Smart Design nergens voor nodig geweest. We hebben niet alleen een mooie keuken maar zijn geholpen om goede en weloverwogen...”

Angelique (en Edwin) Pijl
Angelique (en Edwin) Pijl

“Ik ken Coen van Gilst vanuit mijn netwerk. Een kleine stap om bij, toen nog Keukenstudio Maassluis, binnen te stappen. We hadden een nieuw appartement gekocht en wilde een...”

DBC Contze
DBC Contze

“15 jaar geleden hebben wij onze Keuken gekocht en nog steeds worden we behandeld alsof het gisteren was. Recent ging de trafo van de keukenverlichting kapot en vroegen wij om...”

Pagina 2 van 48
Maak een afspraak