Beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Plaats een beoordeling
Klanten beoordelen ons met een
9.8
Arie en Ria Vroombout

“Het is een feestje geweest om een keuken te kopen bij SmartDesign. Wij zijn hartelijk ontvangen door André. Vervolgens met een prachtig ontwerp van onze keuken verrast door…”

Jan-Willem en Ilze

“Op basis van de goede reviews zijn wij bij SmartDesign terecht gekomen voor een Next125 keuken. Nette winkel, goede sfeer en niet opdringerig personeel. We wisten al redelijk…”

fam Fakkel

“Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en door de goede reviews bij smartdesign keukenstudio uitgekomen. Gelijk een goed gevoel. We zijn keurig en vakkundig geholpen door…”

Andre & Astrid

“We waren na 20 jaar wel weer toe aan een nieuwe keuken maar waar ga je beginnen? Middels de ervaringen op Qasa terechtgekomen bij SmartDesign keukenstudio. Afspraak gemaakt…”

René van Gorp

“De plaatsing van onze keuken was fantastisch! Het begon al met het vriendelijke personeel dat vanaf het begin naar onze wensen luisterde en zelfs een gedetailleerde…”

Stefan en Debby

“We zijn van advies tot en met plaatsing van de keuken heel goed begeleid en geholpen. Aan alles is gedacht, juist de dingen waar je zelf niet bij stilstaat, wordt aan…”

Pagina 2 van 69
Maak een afspraak