Beoordelingen

Wij zijn fan van onze klanten!

Plaats een beoordeling
R. Rutgrink
R. Rutgrink

“Wij hebben door SmartDesign Keukenstudio een keuken laten ontwerpen en installeren. Van ontwerp tot realisatie zijn we bijzonder goed en vakkundig geholpen. Coen en zijn...”

Kloppenburg / Nieuwstraten
Kloppenburg / Nieuwstraten

“Na 30 jaar samen met een adviseur een nieuwe keuken samengesteld op hetzelfde adres als waar de vorige is besteld . We troffen daar een telg aan uit een familie van...”

Robert
Robert

“Voor onze nieuwbouwwoning kwamen we via Qasa toch ook bij (toen nog) Keukenstudio Maassluis uit (inmiddels hernoemd naar SmartDesign), ietwat gereserveerd en achterdochtig de...”

Paula en Bianca
Paula en Bianca

“Voor een niet standaard oud huis zochten we een keuken die op zou gaan in de ruimte. Een centrale plek in huis waar je niet het gevoel hebt in de keuken te staan. Samen met...”

Yvonne en Kees
Yvonne en Kees

“Wij hadden al voorwerk gedaan en onze wensen voor onze keuken al klaar. Toch nog enkele aanpassingen gemaakt in het ontwerp en materialen uitgezocht samen met André van der...”

F. J. Oudenbroek
F. J. Oudenbroek

“Een complete keuken en bijkeuken vanaf het ontwerp tot de plaatsing is alles goed gepland en uitgevoerd, ook het uitlopen van de bouw werkzaamheden door de aannemer werden in...”

Pagina 2 van 44
Maak een afspraak