Keukenplank

Bijzondere wandplank of -rek in uw keuken

Een keukenplank is handig om spullen op te bergen of voor het tonen van een echte eyecatcher! Maar welke keukenplank past bij uw keuken?

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudige plank of juist een stoere houten plank met schors. Heeft u gekozen voor van een strakke design keuken? Dan is de wandplank van Strackk vast iets voor u. Gaat u liever voor een wandrek? Kijk dan vooral naar de Kitchenframes of Frame Racks.

Strackk: Hollands design

Strackk is van Hollandse bodem en een strak vormgegeven en multifunctionele wandplank. Zo zijn er accessoires verkrijgbaar zoals: magnetische haken, wijnglas-, borden en keukenrolhouder en boekensteunen. Ideaal voor in de keuken maar ook voor in de woonkamer. Een manier om meer eenheid in uw interieur aan te brengen.

Innovatieve keukenplank Strackk

Het innovatieve draagsysteem in combinatie met de minimalistische vormgeving levert een ongekend dunne zwevende plank op met een draagvermogen tot 250 kg (bevestigd aan een stenen muur). De plank is gemaakt van gepoedercoat aluminium en volledig magnetisch. De Strackk wandplank is direct leverbaar in zwart en wit. Kiest u liever voor een andere kleur dan is maatwerk ook mogelijk.

Kitchenframes

Liever iets minder strak maar wel een mooie open opbergruimte in uw keuken? Dan biedt Dekker Zevenhuizen de Kitchenframes. Kitchenframes zijn (wand)rekjes van zwart aluminium waarbij u zelf kunt kiezen voor een bodem. Denk dan bijvoorbeeld aan hetzelfde materiaal als uw keukenblad. Op die manier brengt u eenheid in uw keuken. Ook kunt u juist kiezen voor een interessant contrast door te werken met een heel andere kleur of materiaal.

Afmetingen Kitchenframes

De Kitchenframes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en het is mogelijk om meerdere Kitchenframes met elkaar te verbinden. De Kitchenframes worden voorgemonteerd geleverd zodat u alleen de lengtebalken hoeft te monteren. Binnen een mum van tijd gemonteerd en direct sfeer in uw keuken met zo’n Kitchenframe!

Frame Rack

Naast Dekker heeft ook Schüller een systeemregaal geïntroduceerd, namelijk de Frame Rack. Deze aluminium rekken geven uw keuken die industriële uitstraling. Van wandrekken tot hangend wandmeubel en zelfs is het mogelijk om de Frame Rack te integreren in uw keuken. Voor een sfeervolle uitstraling in uw keuken. Door de Frame Rack terug te laten keren in uw woonkamer creëert u vrij eenvoudig één geheel in uw interieur.

Meer weten over keukenplanken?

Wilt u meer weten over deze bijzondere keukenplanken en keukenrekken van Strackk, Kitchenframes of Frame Racks? Kom langs in onze showroom en onze keukenadviseurs adviseren u graag.

Neem contact op

Merken

  • Strackk
  • Kitchenframes
  • Frame Rack
Maak een afspraak
Strackk Wandplank
Strackk Zwart Keukenplank
Strackk Wit Wandplank
Kitchenframes Dekker Zwart
Kitchen Frames
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
accessoires

OFYR

Een zoektocht naar de ideale grill om gezellig met vrienden en familie buiten op te…

Lees verder
Blaze kamado

Van grillen tot bakken en van roken tot stomen. Deze stoere aluminium Kamado geeft…

Lees verder
SmartDesign Kamado tafel

Bent u een liefhebbers van eggen en wilt u graag een kamado tafel die helemaal is…

Lees verder
Bekijk alle accessoires
Maak een afspraak