Quva

De slimme manier om uw voedsel langer te bewaren

Quva

Met Quva blijft voedsel langer op smaak en langer vers door het vacuüm te verpakken. Dit slimme keukenapparaat neemt minimale ruimte in, in het keukenblad. Doordat het direct in het werkblad is verwerkt is het letterlijk binnen handbereik en kan daarom zeer gemakkelijk worden gebruikt. De Quva is uitgerust met verschillende vacumeer standen voor verschillende toepassingen. De Quva wordt standaard geleverd met twee vershoudbakjes, twee wijnstops en tien vershoudzakken. Goed om te weten is dat alle accessoires van Quva herbruikbaar zijn.

Ontdek Quva en geniet van smaakvol eten!

Quva Vacuum

Quva, de slimme manier om uw voedsel langer te bewaren

Voedsel vacumeren

Het is algemeen bekend dat er ontzettend veel voedsel wordt verspild. Overgebleven maaltijden worden soms nog bewaard tot de volgende dag, maar als het dan niet wordt gegeten verdwijnt het alsnog in de prullenbak. En dat is zonde. De functionele toepassingen van Quva zorgen ervoor dat voedsel eenvoudig kan worden gevacumeerd. Wordt gevacumeerd voedsel in de vriezer gedaan dan zorgt dit ook voor minder vorming van vriesbrand.

Wijn vacumeren

Heeft u nog een beetje wijn over? Met Quva is het mogelijk om wijn in de fles te vacumeren. Door de knoppen II en M tegelijkertijd ingedrukt te houden, kunt u uw wijn vacumeren met de bijgeleverde Quva wijnstop.

Sous vide koken

Naast het vacumeren van voedsel om het langer vers te houden, is Quva ook een uitermate geschikte keukenhulp in de voorbereiding voor sous vide koken. Een mooie toevoeging voor u als chefkok in eigen keuken.

Quva Product

Functionaliteiten van Quva

De Quva is uitgerust met drie standen. De eerste stand is bedoeld voor het vacumeren van de vacuüm vershoudbakjes en/of delicaat voedsel. De tweede stand is voor maximale prestatie. De inhoud van de vershoudzakken worden bijvoorbeeld in deze stand gevacumeerd. De derde stand is de Marinade Mode waarmee binnen tien minuten (in plaats van uren) het voedsel kan worden gemarineerd.

De Quva wordt volledig geïntegreerd in het keukenblad. De unieke pop-up constructie zorgt ervoor dat het apparaat altijd binnen handbereik is maar verder niet hinderlijk in het zicht is. De Quva is uitgevoerd in een RVS of zwart design.

Toepassing van de Quva

De belangrijkste toepassingen van Quva zijn:

Marineren in 10 minuten
Gebruik de Quva containers en kies voor de Marinate Mode om binnen tien minuten te marineren.

Smaakvolle ingrediënten
Door het voedsel vacuüm te verpakken kan dit soms tot wel drie keer langer worden bewaard.

Sousvide koken
Heerlijke sappen en smaken die bewaard blijven van het malse stuk vlees of vis tijdens het proces van Quva. De vacumeerzakken van Quva zijn geschikt voor sous vide bereiding.

Wijn blijft op smaak
Een geopende wijnfles waar nog best veel in zit? Maak gebruik van de Quva wijnstoppen en de wijn blijft nog dagenlang op smaak.

Meer weten over Quva?

Wilt u graag meer weten over Quva? Breng een bezoek aan het SmartDesign center in Maassluis en graag demonstreert één van onze keukenadviseurs de Quva voor u.

Contact en adres

Toepassing Quva

  • Marineren in 10 minuten
  • Smaakvolle ingrediënten
  • Sousvide koken
  • Wijn blijft op smaak
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Next125 Nieuwe Collectie
next125 saharabeige keuken
next125 keukeneiland op pootjes
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
accessoires

Keukenplank

Bijzondere keukenplanken- of rekken van Strackk, Frame Rack of Kitchenframes? Ontdek…

Lees verder
SmartSelect Tafelblad

De woonkeuken wordt meer en meer een begrip in de Hollandse woningen. Maak uw…

Lees verder
Kaelo

Uw fles is binnen handbereik en altijd op de juiste temperatuur.

Lees verder
Bekijk alle accessoires
Maak een afspraak