Dauby Fournituren

De mooiste details voor uw interieur

U heeft uw droomkeuken helder voor u. Het front, de kleur en ook het werkblad ziet u al helemaal voor zich. Maar hoe zit dat met de details zoals eventuele grepen en metalen tegeltjes die uw keuken net die finishing touch geven?

It’s all in the details. En wat het fijne van die details is? Dat het gemakkelijk kan worden doorgevoerd in het gehele interieur. SmartDesign Keukenstudio is meer dan een keukenspeciaalzaak, wij denken graag met u mee om uw keuken te laten aansluiten bij de rest van uw interieur.

Dauby deurbeslag

Voor Dauby deurbeslag kunt u in onze toonzaal een fraaie presentatie zien. Dauby levert exclusief deur-, raam-, en meubelbeslag. Het aanbod bestaat uit keuken- en badkameraccessoires, metalen tegels, theelichthouders en geur dispensers. Alles bestaat uit natuurlijke materialen en wordt in zandmallen gegoten. Dauby grepen lenen zich uitstekend voor het bijzonder maken van uw keuken.

Over Dauby

Dauby bestaat uit unieke producten, gemaakt op basis van een eeuwenlange traditie. Er wordt enkel gewerkt met natuurlijke materialen waarbij traditie en design hand in hand gaan. Zo zijn de fournituren uitgevoerd in smeedijzer, verouderd ijzer en diverse tinten brons.

Wilt u meer weten over Dauby grepen, tegels en deurbeslag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Assortiment

  • Deurbeslag
  • Raambeslag
  • Meubelbeslag
  • Keukenaccessoires
  • Metalen tegels
  • Theelichthouders
  • Geur dispensers
Maak een afspraak
Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Meer weten over de mogelijkheden?

Andere
accessoires

OFYR

Een zoektocht naar de ideale grill om gezellig met vrienden en familie buiten op te...

Lees verder
Keukenplank

Bijzondere keukenplanken- of rekken van Strackk, Frame Rack of Kitchenframes? Ontdek...

Lees verder
SmartSelect Tafelblad

De woonkeuken wordt meer en meer een begrip in de Hollandse woningen. Maak uw...

Lees verder
Bekijk alle accessoires
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.