Keukenzaak Rotterdam

Een keukenzaak in Rotterdam vinden die kan voldoen aan de wensen van uw droomkeuken? Breng een bezoek aan het SmartDesign center in Maassluis. Wij realiseren smaakvolle keukens door een slim keukenontwerp.

Meer weten over ons?

Keukens Rotterdam

Woont u in de omgeving van Rotterdam en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Heeft u al een idee hoe uw nieuwe keuken eruit moet zien? Welke handige keukenapparatuur past bij uw kookstijl? Onze keukenadviseurs gaan met u in gesprek en zijn daarin op zoek naar de manier waarop u uw keuken gebruikt. Niet alleen de apparatuur of het type werkblad is van belang. Ook horen wij graag hoe u zich in huis beweegt. Maakt u bijvoorbeeld veel gebruik van de keuken of zit u liever in de woonkamer? Kookt u graag voor grote gezelschappen of bent u niet zo'n kookfanaat? Dan houden wij hierbij rekening met het ontwerpen van uw slimme keuken.

Next125 Nx240

Keukenzaak Rotterdam

Voor voldoende parkeergelegenheid en een persoonlijke benadering – die wordt gewaardeerd door onze klanten, oordeel zelf bij het lezen van onze beoordelingen – rijdt u naar SmartDesign Keukenstudio. Zo’n 20 km gelegen vanaf Rotterdam.

Keukenwinkel Rotterdam

In onze keukenzaak in Maassluis (omgeving Rotterdam) werken wij op een transparante manier. Wel zo eerlijk en u weet waar u aan toe bent. Wij hebben de zeven stappen voor u samengevat: het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?

In 7 stappen naar uw keuken

Luxe keukens Rotterdam

Bent u op zoek naar een luxe keuken in de omgeving van Rotterdam? Graag nodigen wij u dan uit in onze toonzaal in Maassluis. Bij ons kunt u terecht voor luxe keukens. Van next125 design keukens tot luxe handgemaakte keukens.

Meer weten over Keukenzaak Rotterdam?

Wilt u meer weten over onze keukenzaak in de omgeving van Rotterdam? Kom langs in onze inspirerende toonzaal in Maassluis en onze keukenadviseurs adviseren u graag voor een stijlvolle keuken.

Contact en Adres
Keukens Rotterdam Alexandrium

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak