Keukenzaak Rotterdam

Een keukenzaak in Rotterdam vinden die kan voldoen aan de wensen van uw droomkeuken? Het kan een uitdaging zijn met de vele keukenzaken in Rotterdam.

Keukenzaak Rotterdam

Voor voldoende parkeergelegenheid en een persoonlijke benadering – die wordt gewaardeerd door onze klanten, oordeel zelf bij het lezen van onze beoordelingen – rijdt u naar SmartDesign Keukenstudio. Zo’n 20 km gelegen vanaf Rotterdam.

Keukens Rotterdam

Woont u in de omgeving van Rotterdam en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Heeft u al een idee hoe uw nieuwe keuken eruit moet zien? Welke handige keukenapparatuur past bij uw kookstijl? Onze keukenadviseurs gaan met u in gesprek en zijn daarin op zoek naar de manier waarop u uw keuken gebruikt. Niet alleen apparatuur is belangrijk maar ook het type werkblad en de gezinssamenstelling.

Keukenwinkel Rotterdam

In onze keukenzaak in Maassluis (omgeving Rotterdam) werken wij op een transparante manier. Wel zo eerlijk en u weet waar u aan toe bent. Wij hebben de zeven stappen voor u samengevat: het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?

In 7 stappen naar uw keuken

Luxe keukens Rotterdam

Bent u op zoek naar een luxe keuken in de omgeving van Rotterdam? Graag nodigen wij u dan uit in onze toonzaal in Maassluis. Bij ons kunt u terecht voor luxe keukens. Van next125 design keukens tot luxe handgemaakte keukens.

Meer weten over Keukenzaak Rotterdam?

Wilt u meer weten over onze keukenzaak in de omgeving van Rotterdam? Kom langs in onze inspirerende toonzaal in Maassluis en onze keukenadviseurs adviseren u graag voor een stijlvolle keuken.

Contact en Adres

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.