Keukenzaak Barendrecht

Exclusieve en maatwerk keukens

Op zoek naar keukenzaak Barendrecht en omgeving?

Breng dan een bezoek aan het SmartDesign center in Maassluis. Bij SmartDesign Keukenstudio kunt u terecht voor maatwerk keukens en de keukens van next125, Schuller C, Keller en SmartSelect. Benieuwd wat voor showroomkeukens in het SmartDesign center staan? Neem een kijkje in onze keukencollectie.

Showroomkeukens

Keukens Barendrecht

Bent u aan het kijken voor keukens in Barendrecht maar heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Kom dan naar Maassluis, op zo’n half uur rijden vanaf Barendrecht. Met gratis parkeergelegenheid en een showroom van 1100 m2 inspireren wij u graag op het gebied van keukenontwerp en -realisatie.

Bijzonder smaakvolle keukens

Onze keukenadviseurs en -ontwerpers werken vanuit het SmartDesign-gedachtegoed. SmartDesign staat voor ‘meer keuken voor minder geld’. Door slim te ontwerpen en slimme keuken keuzes te maken, realiseren wij slimme en smaakvolle keukens.

Bent u benieuwd wat de ervaringen zijn van klanten die u voorgingen?

Lees de keukenervaringen

Eigen keukenontwerpers en monteurs

Kiest u voor een keuken van SmartDesign Keukenstudio? Dan mag u verwachten dat het hele traject soepel verloopt. Natuurlijk zijn wij allemaal mensen. Het grote voordeel van ons team is dat vrijwel iedereen in dienst is. Hierdoor zijn de lijnen kort en duidelijk.

Meer weten over de keukenzaak van Barendrecht en omgeving?

Wilt u graag meer weten over keukenzaak Barendrecht en omgeving? Neem dan contact met ons op. Of maak meteen een afspraak via de website zodat wij alle tijd voor u hebben als u een bezoek brengt aan onze toonzaal.

Maak een afspraak

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag 'boek vooraf' aan

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak