Keukenontwerper voor uw keuken ontwerp

Slim keukenontwerp

Keukenontwerper van SmartDesign Keukenstudio

Ook zonder een keuken bij ons te kopen, kunt u terecht bij onze keukenontwerpers voor een doordacht en smaakvol keukenontwerp. Voor deze service vragen wij 10% van het door ons berekende eindbedrag met een minimum van €2.000 incl. BTW. Mocht u besluiten om voor ons te kiezen voor de aanschaf van de keuken, dan brengen wij dit bedrag niet in rekening.*

Waarom SmartDesign als keukenontwerper?

Wij ontwerpen slimme en smaakvolle keukens. Functioneel en fraai. En door het gedachtegoed van SmartDesign realiseren wij meer keuken voor minder geld. Uiteraard hebben onze keukenontwerpers een creatieve achtergrond en jarenlange ervaring, zodat zij u het beste advies kunnen geven om te komen tot een slim keukenontwerp.

Bekijk gerealiseerde projecten

3D tekening van uw keuken

Wij werken met een 3D-tekenprogramma waardoor u een goed beeld krijgt van uw toekomstige keuken. Elkaar leren kennen geeft een prettige start om tot een sfeervol en functioneel keukenontwerp te komen. Hierdoor krijgen wij ook een beter idee hoe er eenheid en balans in uw huis kan worden gerealiseerd waardoor het echt uw thuis wordt. Iets wat lastiger te bereiken is met het gebruik van een online keukenconfigurator.

Keukenontwerp bij uw keukenspecialist: SmartDesign Keukenstudio

Keuken ontwerpen bij de keukenspecialist? Wij maken een inventarisatie tijdens de intake zodat al uw wensen van de bestaande en gewenste situatie worden meegenomen. Voordat wij aan de slag gaan met het intekenen van de keuken hebben wij de (plattegrondtekening met) afmetingen van uw keuken nodig. Wij werken dit uit in een passend eerste 3D keukenontwerp en een eerste uitgewerkte specificatie. Zo krijgt u een keukenadvies op maat van de keukenspecialist. Bij ons kunt u dus ook terecht voor enkel een keukenontwerp van de keukenspecialist, maar gaat u niet per definitie over tot de aanschaf van uw keuken bij de keukenspecialist.

Ook zonder een keuken bij ons te kopen, kunt u terecht voor een keukenontwerp van de keukenspecialist!

Heeft u nieuwe wijzigingen die u graag wilt doorvoeren aan de hand van het eerste keukenontwerp dat u van ons heeft ontvangen? Dan rekenen wij een uurtarief van €75,00 incl. BTW. Uiteraard is dit niet van toepassing als u bij ons de keuken aanschaft binnen een periode van drie maanden.

Wat ontvangt u van ons?

Wat ontvangt u van ons als wij een keuken voor u ontwerpen? U ontvangt:

  • feitelijk bestektekeningen
  • een 3D tekening van uw toekomstige keuken
  • inclusief de specificatie
  • inclusief installatietekening

Het complete pakket krijgt u voor 10% van het door ons berekende eindbedrag en een mininum van €2.000,- incl. BTW. Wilt u meer weten over een installatietekening?

Installatietekening keuken

Keuken ontwerp op maat van de keukenontwerper?

Heeft u vragen of wilt u graag keukenadvies op maat? Laat het ons dan weten en neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen


*Dit is van toepassing als u binnen een periode van drie maanden na het aanbieden van het ontwerp overgaat tot de aanschaf van uw keuken bij SmartDesign Keukenstudio.

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak