Keuken ontwerpen

Keukenontwerp van de keukenspecialist

Keuken ontwerpen door de keukenspecialist? Ook zonder een keuken bij ons te kopen, kunt u terecht voor een keukenontwerp van de keukenspecialist. Voor het ontwerpen van deze service vragen wij een bedrag van € 750,00 incl. BTW. Mocht u uiteindelijk toch besluiten om voor ons te kiezen voor de aanschaf van de keuken, dan brengen wij dit bedrag overigens niet in rekening.*

Keuken ontwerpen

Uw keuken ontwerpen is een goed begin om uw droomkeuken te realiseren. Daarom vinden wij het als keukenspecialist belangrijk dat dit met een persoonlijke intake tot stand komt. Onze keukenadviseurs hebben een creatieve achtergrond en jarenlange ervaring zodat zij u het beste advies kunnen geven om te komen tot een slim keukenontwerp.

Wij werken met een 3D-tekenprogramma waardoor u een goed beeld krijgt van uw toekomstige keuken. Elkaar leren kennen geeft een prettige start om tot een sfeervol en functioneel keukendesign te komen. Hierdoor krijgen wij ook een beter idee hoe er eenheid en balans in uw huis kan worden gerealiseerd waardoor het echt uw thuis wordt. Iets wat lastiger te bereiken is met het gebruik van een gratis online keukenconfigurator.

Ook zonder een keuken bij ons te kopen, kunt u terecht voor een keukenontwerp van de keukenspecialist!

Keukenontwerp bij uw keukenspecialist: SmartDesign Keukenstudio

Keuken ontwerpen bij de keukenspecialist? Wij maken een inventarisatie tijdens de intake zodat al uw wensen van de bestaande en gewenste situatie worden meegenomen. Voordat wij aan de slag gaan met het intekenen van de keuken hebben wij de (plattegrondtekening met) afmetingen van uw keuken nodig. Wij werken dit uit in een passend eerste 3D keukenontwerp en een eerste uitgewerkte specificatie. Zo krijgt u een keukenadvies op maat van de keukenspecialist. Bij ons kunt u dus ook terecht voor enkel een keukenontwerp van de keukenspecialist, maar gaat u niet per definitie over tot de aanschaf van uw keuken bij de keukenspecialist.

Heeft u nieuwe wijzigingen die u graag wilt doorvoeren aan de hand van het eerste keukenontwerp dat u van ons heeft ontvangen? Dan rekenen wij een uurtarief van €75,00 incl. BTW. Uiteraard is dit niet van toepassing als u bij ons de keuken aanschaft binnen een periode van drie maanden.

Wat ontvangt u van ons?

Wat ontvangt u van ons als wij een keuken voor u ontwerpen? U ontvangt: 

  • feitelijk bestektekeningen 
  • een 3D tekening van uw toekomstige keuken
  • inclusief de specificatie

Dit is exclusief installatietekening, wilt u daar meer over weten? Lees dan verder over het laten maken van een installatietekening.

Installatietekening keuken

Keuken ontwerp op maat?

Heeft u vragen of wilt u graag keukenadvies op maat? Laat het ons dan weten en neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen


*Dit is van toepassing als u binnen een periode van drie maanden na het aanbieden van het ontwerp overgaat tot de aanschaf van uw keuken bij SmartDesign Keukenstudio.

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.