Yoran en Stephanie de Liefde

Wij hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht. Begin dit jaar bij Keukenstudio Maassluis, op advies van mijn ouders die al eerder een keuken gekocht hadden en ook voor hun nieuwe huis een keuken hebben besteld. Na een gemaakte afspraak werden we ontvangen door Coen, keukenadviseur. Hij had al snel een idee en een tekening op grond van onze wensen. Eigenlijk lag daar het ruwe ontwerp van onze keuken. Nadat Coen ons op een aantal praktische punten had gewezen, hebben wij de punten die hij opperde doorgevoerd. Ook met het uitzoeken van de apparatuur gaf Coen ons tips en handreikingen die we ter harte hebben genomen. Nadat de keuken was ingemeten, en er door ziekte wat vertraging was opgetreden, werd de keuken volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd door zeer vakkundige monteurs. Na nog wat afwerking in eigen beheer is het resultaat boven verwachting en ben ik erg blij met mijn moderne en praktische keuken . Al met al uitstekend werk geleverd door de Keukenstudio en Coen in het bijzonder. Bijgaand een foto van mijn mooie keuken.

Yoran en Stephanie de Liefde
Yoran en Stephanie de Liefde
Terug naar overzicht
Maak een afspraak
Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Momenteel is het SmartDesign center voor een bezoek alleen nog op afspraak geopend.

N.B. Wij zijn dus niet geheel gesloten!

Wij beogen het bezoek aan ons SmartDesign center te reguleren met als doel de gezondheid van onze klanten en onze medewerker zo goed mogelijk te beschermen.

Door vóór uw bezoek contact te hebben met onze verkoopafdeling, kan zowel de frequentie als de duur van uw bezoek zo efficiënt mogelijk worden gepland.

Was/bent u voornemens ons SmartDesign center te bezoeken, bel dan vooraf even 010-5920 200. Onze verkoopafdeling zal u dan vooraf eerst interviewen en vragen ons alvast gegevens toe te mailen.

U kunt ook via de afspraakplanner op onze website een afspraak maken. Onze verkoopbegeleider zal dan contact met u opnemen.

Ons kantoor is gewoon telefonisch en per e-mail bereikbaar.