Keller Finsbury

Landelijke witte keuken

Showroomkeuken

Keukenspecificaties

!

Deze keuken kan beperkt op maat samengesteld worden en wordt verkocht zoals getoond in onze winkel. Deze keuken kan sporen van gebruik bevatten en bevat de volgende apparatuur:

  • 5-pits gaskookplaat
  • Oven
  • Wandschouwkap
  • Koel-vriescombinatie
  • Vaatwasser
  • Eenhendel mengkraan
  • Metal gun spoelbak
Toonzaal aanbieding
€ 16.999,-
*exclusief demontage en montage
Maak een afspraak

Keller Finsbury

Keller Finsbury keuken ontdekt u in onze toonzaal. Deze keuken met houtnerfstructuur is wit zijdeglans gelakt. De gelasten metalen rekken geven de keuken een iets stoerdere uitstraling. Het keukenblad is HPL Greenpanel - een duurzaam keukenblad - uitgevoerd in betonlook.

Een groot deel van de Boretti Maggiore lijn is toegepast in de Keller Finsbury. De inspiratie voor de stoere bedieningsknoppen is afkomstig van de Italiaanse auto's Ferrari en Alfa Romeo. Het subtiele marmer dat verwerkt is in de apparatuur geeft de keuken net dat beetje extra.

Bent u op zoek naar een keuken die past bij uw landelijke interieurstijl à la Riviera Maison? Dan is het zeker de moeite waard om deze Keller Finsbury showroomkeuken te bekijken in onze toonzaal.

Landelijke Keller Keuken

Werkblad: HPL Greenpanel betonlook

Apparatuur: Uitgebreide set met Boretti apparatuur

Bijzonderheden:

Boretti Maggiore lijn
Gelaste metalen rekken
Greenpanel werkblad

Het kopen van een keuken, hoe gaat dat nou precies?
Er zijn 7 stappen in het keuken aankoopproces
Bekijk de 7 stappen
SmartDesign Keukenstudio

Vanaf uw eerste bezoek tot en met montage, oplevering en nazorg heeft u maar één aanspreekpunt. Samen met u wordt een individueel ontwerp gemaakt waarin uw wensen vertaald worden. Voor de realisatie van uw ontwerp, worden alle vakdisciplines beheerst door de medewerkers, waarvan er veel vanaf het eerste uur werkzaam zijn bij SmartDesign Keukenstudio. Deze vakkunde en de uitgekiende producten staan borg voor het credo van SmartDesign Keukenstudio “Slim in Smaakvol ontwerp”.

Lees meer over ons
Geïnteresseerd in deze Keller Finsbury keuken?
Maak een afspraak