High end keuken

uniek en met allure

Wilt u iets bijzonders, en dan bedoelen we écht iets bijzonders? Met een high end keuken heeft u een unieke keuken die volledig op uw wensen en smaak is afgestemd. Vrijwel geen compromissen. Een elegante keuken met alle vernuftigheden zodat de keuken er niet alleen smaakvol uitziet maar ook slim is in gebruik.

Bekijk onze gerealiseerde keukens

Zorgvuldig uw high end keuken samenstellen

Een high end keuken vraagt om een high end ontwerp en bijpassende leveranciers die aan de vraag van de klant - u - en het ontwerp kunnen voldoen. Als keukenspecialist werken wij voor dergelijke keukens vooral met next125 én natuurlijk de timmerman die handgemaakte keukens realiseert. Dit biedt veel ruimte en vrijheid om uw high end keuken samen te stellen op een manier die helemaal bij u past. Bij het ontwerpen van de keuken is het ook van groot belang om een goed idee te hebben van de wijze waarop u de keuken gebruikt.

Wilt u een royale zithoek in de keuken of mag er worden aangeschoven aan een bar of keukeneiland? Kookt u graag op gas of inductie. Wilt u een design afzuigkap of liever een afzuiging in uw kookplaat? Zomaar een paar punten die van belang zijn om tot een functioneel en interessant keukenontwerp te komen.

Waarom kiezen voor een high end keuken?

Waarom zou u kiezen voor een high end keuken? Vaak zijn het relatief grote en kostbare keukens. Maar heeft u er de ruimte voor dan is het een prachtige manier om het bij te laten dragen aan uw woongenot. Met name omdat we steeds vaker in de woonkeuken leven, werken en herinneringen maken met het gezin, vrienden en familie.

Door sfeervolle keukenverlichting en luxe uitgebreide keukenapparatuur wordt uw keuken dé plek van het huis waar iedereen het liefste is.

Keuken geïnstalleerd door eigen monteurs

Exclusieve Keuken

Als u dan voor zo'n high end keuken kiest, wilt u er ook zeker van zijn dat deze probleemloos wordt geïnstalleerd en gemonteerd. Bij SmartDesign Keukenstudio werken wij met een vast team. Een groot deel van het team werkt al bij ons, vanaf de eerste dag. Dat geldt ook voor onze keukenmonteurs. Een grote meerwaarde voor ons en uzelf, als u bedenkt dat zij goed op elkaar zijn ingespeeld en daardoor zonder problemen de meest uitdagende keukens plaatsen.

Informeer naar de mogelijkheden voor u

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw keukenruimte? Graag denken we met u mee. Met onze jarenlange ervaring en visie dat we slim en smaakvol onze keuken ontwerpen, bent u gegarandeerd van een prachtige high end keuken waar u jarenlang van geniet. Breng een bezoek aan het SmartDesign center in Maassluis of maak meteen een afspraak via de site.

Maak een afspraak of neem contact op

High end keuken voorbeelden

Bekijk hier een aantal high end keuken voorbeelden. Het ontwerp en de realisatie is volledig verzorgd door SmartDesign Keukenstudio.

Massief Houten Keuken
Moderne Edelstaallook Keuken
Next125 Nx240

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak