Welke keukenzaken vallen niet onder Mandemakers, wilt u weten?

Onafhankelijke keukenspecialist

U heeft gezocht naar ‘Welke keukenzaken vallen niet onder Mandemakers?’. Ook wel bekend als DMG. SmartDesign Keukenstudio is een onafhankelijke keukenspeciaalzaak en daarmee geen onderdeel van deze groep.

Keukenzaak die geen onderdeel is van een groep

SmartDesign Keukenstudio is een onafhankelijke keukenspecialist. En dat al sinds 1987. Doordat wij zijn aangesloten bij de MHK groep - de grootste inkooporganisatie van Europa voor o.a. keuken- en sanitairvakhandel - profiteren wij van goede inkoopcondities. En dat is interessant voor onze klanten.

Wij doen het anders: Slim in smaakvol ontwerp

Daarbij komt dat SmartDesign Keukenstudio het anders aanpakt. Wij maken slimme en smaakvolle keukenontwerpen. SmartDesign staat voor ‘meer keuken voor minder geld’. In onze ontwerpen streven wij naar vernuftigheid. Om dit symbolisch te onderstrepen hebben wij de paperclip in onze huisstijl verwerkt. Slimme oplossingen aandragen die ogenschijnlijk eenvoudig lijken, alsof ze er altijd al waren.

Wilt u meer weten over SmartDesign?

Eigen vakmensen in dienst

Ons team bestaat uit echte keukenspecialisten die soms al vanaf het begin voor de zaak werken. Van keukenadviseur tot keukenmonteur. Een waardevolle toevoeging bij het realiseren van een nieuwe keuken, wat wordt gewaardeerd door onze klanten.

Ervaringen van onze klanten
Keukenmontage

Transparante werkwijze

Een veelgehoorde kreet is dat keukenadviseurs dwingend kunnen zijn in hun verkoopstijl. Bij SmartDesign Keukenstudio werken wij met een duidelijke verkoopmethode - die van te voren ook met u wordt doorgenomen - zodat u precies weet waar u aan toe bent.

En bij SmartDesign Keukenstudio willen wij niets liever dan u enthousiast maken voor het keukenontwerp om het vervolgens te realiseren. Maar wilt u alleen een goed doordacht keukenontwerp? Dan is het ook mogelijk om alleen het keukenontwerp - en daarmee het creatieve idee van onze keukenontwerper - te kopen.

Een keukenzaak die niet valt onder een keukenketen?

Bent u op zoek naar een keukenspecialist waar u er gerust nog een nachtje over mag slapen, voordat u uw definitieve keuze maakt? Verdiep u dan in SmartDesign Keukenstudio. Maak een afspraak via de website en wij verwelkomen u graag in ons SmartDesign center in Maassluis.

Maak een afspraak Ontdek onze smaakvolle keukens

Vraag ons gratis 'boek vooraf' aan

Het kopen van een keuken is een gecompliceerde bezigheid. Omdat u onmogelijk kunt weten waar u allemaal op moet letten hebben we alle belangrijke keukenonderwerpen voor u samengevoegd in 'Een boek vooraf'. Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie over alle relevante onderwerpen.

Vraag brochure aan

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak