Smaakvolle keuken

Geschreven door in Binnenkijker
14 oktober 2020 | Aangepast op: 6 oktober 2020

Met recht een smaakvolle keuken. En in deze keuken komt ons gedachtegoed heel mooi tot uiting. Dit is doorvertaald in deze slimme en smaakvolle keuken. Door het bijzondere karakter van deze woning lag er een mooie uitdaging voor André Sas om een keuken te ontwerpen die dit karakter versterkt. De goed gekozen verlichting geeft de keuken de finishing touch die het verdient. Een prachtige smaakvolle keuken.

Bekijk andere inspirerende binnenkijkers

Mix van natuurlijke materialen

De mix van natuurlijke kleuren en materialen die zijn toegepast in deze smaakvolle keuken zorgen voor eenheid. Tegelijkertijd is goed te zien dat er veel gebeurt in deze keuken. De verbinding met de rest van het huis wordt letterlijk gemaakt door de pilaar die verdwijnt in het keukeneiland. En de strakke schouw wordt aan weerszijden vergezeld met planken waarin sfeervolle verlichting is verwerkt.

Smaakvolle keuken met eiland

Deze smaakvolle keuken met eiland is van alle gemakken voorzien. Een uitgebreide set keukenapparatuur, voldoende opbergruimte, decoratieve planken en prachtige sfeerverlichting. Ook is er gekozen voor twee spoelzones in de keuken.

Samenstelling van de keuken

Deze smaakvolle keuken is zorgvuldig samengesteld met de volgende materialen:

Keukenfront: Nederlands Maatwerk, Robin U12168. Vlakke deur in Kasjmir Grijs.
Gecombineerd met Nederlands Maatwerk, Berg BGR. Kaderdeur in eiken, dekkend gelakt, beits gerookt.

Keukenapparatuur: Siemens inbouwoven, Siemens oven met magnetron, Siemens inductiekookplaat met 5 kookzones, Siemens Afzuigunit, Siemens koelkast (319 liter), Siemens vrieskast, Quooker kraan en Lanesto keukenkraan.

Werkblad: Evora Quartz Easy Rock Velvet, 20mm dik.

Wilt u ook een smaakvolle keuken?

Wilt u ook graag een smaakvolle keuken in uw woning? Een keuken waar goed over nagedacht is? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak via de website. Wij hebben dan alle tijd voor u, om uw wensen te inventariseren en te verrijken met het slimme keukenadvies van onze adviseur voor de realisatie van uw smaakvolle droomkeuken.

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak