Scandinavische stijl keuken

Geschreven door Coen van Gilst in Binnenkijker
26 februari 2024 | Aangepast op: 13 maart 2024

Op zoek naar een keuken met een Scandinavische touch? Ontdek dan deze mat witte keuken. Het SmartDesign dat is toegepast op deze Keller keuken is hier op geen enkel moment uit het oog verloren. We zien een minimalistische keuken gecombineerd met een warm eiken wandmeubel dat ruimtelijkheid uitstraalt. Er is gebruik gemaakt van strakke lijnen, veel licht en het gebruik van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld hout. Door bewust te kiezen voor een open ruimte zonder bovenkasten krijgt de keuken een fris en tijdloos design.

Meer Keller keukens bekijken?

Slimme, greeploze keuken

Functionaliteit staat centraal in dit keukenontwerp en deze greeploze keuken is daar een perfect voorbeeld van. De strakke vormgeving in witte kleur zorgt voor rust in de ruimte zodat u optimaal kunt genieten van uw keuken. Ontworpen met gebruiksgemak en eenvoud in gedachten, maakt de afwezigheid van handgrepen het dagelijkse koken een plezierige bezigheid, terwijl de gladde oppervlakken en naadloze afwerking bijdragen aan een moderne uitstraling.

De keuken lijkt op het oog simpel, maar niets is minder waar. Alle details zijn op een slimme manier ontworpen. Zo bevat deze keuken volledig geïntegreerde apparatuur voor een gevoel van ruimte en comfort. En wat dacht u van de twee separate inductiekookplaten? Hierdoor is er geen kookgroep nodig in de meterkast en kunt u handig gebruik maken van verschillende systemen in de ene en in de andere kookplaat. En door deze kookplaten een beetje uit elkaar te leggen is er meer ruimte voor de pannen. Al met al biedt deze keuken een perfecte balans tussen vorm en functie, waardoor het een tijdloze keuze is die in elk huis past.

Wat geeft deze keuken zo’n rustige en minimalistische uitstraling?

De keuken bevat veel moderne elementen waar we maar geen genoeg van krijgen. Kijk maar eens naar de volgende details:

  • De minimalistische look met het strakke Dekker Fenix werkblad
  • Het bargedeelte dat is gecreëerd aan de keuken
  • De twee ingebouwde inductiekookplaten met plafond randafzuiging
  • De multifunctionele oven met stoomfunctie en touch screen
  • Warmhoudlade voor het servies
  • Geïntegreerde stopcontacten
  • De functionele Quooker COMBI+ die met zijn gestroomlijnde design en hoogwaardige afwerking onmisbaar is in elk huishouden.

Samenstelling van deze keuken

Deze tijdloze keuken is met alle zorgvuldigheid samengesteld en bevat:

Keukenfront
: Keller Ultra mat EVIM6 in de kleur wit
Keukenapparatuur
: Inductiekookplaten, afzuigkap, multifunctionele oven met stoomfunctie, warmhoudlade, integreerbare koelkast en vaatwasmachine van Siemens, Quooker COMBI+ en Nordic zeeppomp en zwarte en rvs-look Bachmann stopcontacten
Keukenblad
: Dekker Fenix in de kleur Heavy metal
Keukenontwerp door
: Enno Grinn

Wilt u ook graag zo’n moderne keuken?

Bent u op zoek naar een keukenpartner die uw droomkeuken kan realiseren? Bezoek ons dan in het SmartDesign center in Maassluis en ontdek ons aanbod smaakvolle keukens. Of plan gemakkelijk een afspraak via onze website. Zo hebben onze keukenadviseurs alle tijd voor u om uw wensen en ideeën door te spreken.

Met onze ervaring en creativiteit creëren wij al jarenlang slimme en smaakvolle keukens. Mogen wij binnenkort uw nieuwe keuken ontwerpen?

Maak een afspraak Of stel uw vraag
Coen van Gilst
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak