Mooiste keuken van Nederland?

Geschreven door Raymond Mosselman in Binnenkijker
9 november 2015 | Aangepast op: 17 december 2020

Deze keuken werd ingezonden om kans te maken op de titel 'Mooiste keuken van Europa’

Nog niet zo lang geleden kwam een jong stel naar SmartDesign Keukenstudio omdat zij op zoek waren naar een keuken voor hun nieuwe appartement in The New Orleans. Ja, het hoogste gebouw van Nederland wat u kunt bewonderen in de wereldstad Rotterdam. Aan de hand van de wish-list van dit jonge stel hebben wij een voorstel gemaakt wat erg in de smaak viel. Bij de oplevering van het appartement is de keuken door onze vakmannen geplaatst. Zoals u op de foto's zelf kunt zien hebben zij een prachtig uitzicht.

Mooiste keuken van Europa

Begin dit jaar werd SmartDesign Keukenstudio benaderd door MHK Nederland - ondersteunt aangesloten keuken-vakhandel partners en is onderdeel van MHK Group - om deel te nemen aan "De gouden driehoek". Aangesloten keukenspeciaalzaken mogen hun mooist geplaatste keuken insturen en maken daarmee kans op de titel "Mooiste keuken van Europa". Wij gaan die uitdaging graag aan en hebben daarvoor deze keuken ingestuurd.

Nu hebben wij deze maand te horen gekregen dat wij helaas niet de titel "mooiste keuken van Europa" hebben binnengesleept, maar wel behoorde deze keuken tot de 4 mooiste keukens van Nederland. En daar zijn wij stiekem toch best trots op!

Eyecatcher. We zijn echt top geholpen in de keuze en durven te zeggen dat het echt een "eyecatcher" is geworden in onze woonkamer.

U vindt de volledige beoordeling terug op onze beoordelingen pagina.

Raymond Mosselman
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Bel ons op 010 - 59 20 200 of
Neem contact op
Terug naar overzicht

Inspiratie opdoen

Impressie van het SmartDesign center

Aankoop van een keuken

Wat mag u van ons verwachten?

Kom langs en ontdek alle keukeninspiratie voor een slimme en smaakvolle keuken.
Meteen een afspraak maken kan ook.

Maak een afspraak
Maak een afspraak